FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Veşti bune primite de Rapid de la FIFA » Jucătorii vor primi cîte un salariu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 10:32

Clubul Rapid se află în insolvenţă de doi ani şi s-a confruntat cu probleme financiare, din cauza datoriilor către actualii şi foştii jucători.
Giuleştenii au primit o veste bună din partea forului continental: datoria de 900.000 de euro către foştii jucători Julio Cesar şi Daniel Paulista va putea fi plătită după ce clubul va ieşi din insolvenţă.

Actualii jucători ai lui Rada au şi ei de cîştigat după cele întîmplate la club în ultimele zile, ei fiind anunţaţi că în această săptămînă vor primi un salariu din cele restante.

În vara lui 2013, FIFA le-a dat cîştig de cauză celor doi jucători şi a obligat clubul Rapid să plătească datoria de 900.000 de euro.

Julio Cesar a venit la Rapid la începutul sezonului 2008 - 2009 şi a plecat după jumătate de sezon. Daniel Paulista a fost tranfersat în vara lui 2008 de la Sport Recife pentru 750.000 de euro, dar a plecat la finalul turului, liber de contract.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
zweepslag
zweepslag  •  30 Octombrie 2014, 01:46
Postat de zecs93 pe 29 Octombrie 2014, 15:29

pe vremea aia galeria Stelei pot spune cu stupoare ca era infratita cu galeria voastra a rapidului, erati infratiti impotriva securitatii, adica impotriva noastra :D :D :D

Ati inebunit sas spuneti ca galeria RAP[IDULUI a fost infratita vreodata cu galeriile simbolurilor dictaturii comuniste! Cum dracu sa fie infratiti cu dusmanii regatului,cu sprijinitorii republicii adusa de tancurile ciumei rosii! Poate unii mai inculti or fi avut amici de cartier,veri sau alte rude printre voi clonatii tarii. La nivel inalt,unde se da tonul Rapid avea cultul originilor sale politice,iar in interbelic cel mai apropiat partid politic de lumea simpla, periferica din orase si sate, micii meseriasi, taranimea cu pamant putin,era PNT partid de centru stanga,iar JUCATORII RAPIDULUI taranisti si codrenisti au avut de suferit dupa arestarea lui MANIU si uciderea lui de pcr

realrapid
realrapid  •  29 Octombrie 2014, 22:50
Postat de gabonne1982 pe 29 Octombrie 2014, 13:06

mda ...este si asta un motiv de luat in considerare,dar cred ca principalul motiv este situatia nasoala in care se afla echipa.Lumea nu prea mai are ce sa vada.Eu personal am fost doar la doua jocuri ale Rapidului in acest sezon si pur si simplu m-am saturat de ceea ce-am vazut.Mai bine ca se dau meciurile pe Look TV si Look TV Plus ca nu mai am ocazia sa-i vad si sa-mi fac un car de nervi

De vina este jocul slab si rezultatele.

realrapid
realrapid  •  29 Octombrie 2014, 22:47
Postat de zecs93 pe 29 Octombrie 2014, 15:29

pe vremea aia galeria Stelei pot spune cu stupoare ca era infratita cu galeria voastra a rapidului, erati infratiti impotriva securitatii, adica impotriva noastra :D :D :D

Eu nu stiu de ce vreme vorbesti,dar steoaia nu prea a avut galerie,iar in anii 1970-80 ei au fost mutati la tribuna I a stadionului 23 August,pt ca erau cu ceauseii si erau batuti tot timpul pe unde ii prindeam.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează