FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Vești proaste pentru Șumudică » Antrenorul Astrei a anunțat cît va lipsi Budescu: "E posibil să se opereze"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2015 19:00

Marius Șumudică nu l-a putut folosi pe Constantin Budescu în meciul pierdut cu Pandurii, scor 1-2, din cauza unei accidentări, motiv pentru care fotbalistul a profitat și a făcut botezul copilului său.

"Budescu ar fi putut să-și pună botezul ori sîmbătă, ori duminică, iar noi să fi mutat meciul luni. Dar, avînd în vedere că data era deja stabilită și el se accidentase cu o săptămînă înainte, n-am mai făcut acest lucru.

Budescu s-a dus cu pubalgie la echipa națională, după care a forțat acolo, și-a dorit foarte mult, însă acum a ieșit din circuit pentru cel puțin trei săptămîni sau chiar o lună. Nu va juca etapa viitoare și nici în următoarele meciuri. Există și posibilitatea operației, iar asta înseamnă că ar putea absenta și mai mult, 3-4 luni", a spus Marius Șumudică la Dolce Sport.

6 goluri
a marcat Constantin Budescu (26 de ani) în primele 10 etape din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
babahuda
babahuda  •  14 Septembrie 2015, 20:05
Postat de unico_biancorossi pe 14 Septembrie 2015, 19:57

.(((. da.

pacat era tanar 65 de ani ..o minte ca a lui greu gasesti ..ma refer la inteligenta ...Dumnezeu s-al ierte

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2015, 19:57
Postat de babahuda pe 14 Septembrie 2015, 19:56

a murit vadim tudor

.(((. da.

babahuda
babahuda  •  14 Septembrie 2015, 19:56

a murit vadim tudor

Vezi toate comentariile (10)
Comentează