FOTBAL  »  Superliga  »  CONVOCARE

Vești excelente pentru doi stranieri din Liga 1! Au fost convocați la echipele naționale

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 09:10

Azdren Llullaku a fost convocat în premieră la naționala Albaniei, pentru "dubla" cu Spania și Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Proaspăt transferat la Dinamo și May Mahlangu a fost convocat și el la naționala Africii de Sud.

Atacantul de 28 de ani de la Mediaș este golgeter în Liga 1 după ce etapa trecută a reușit al optulea gol din această stagiune. Dintre cele 8 reușite, 6 au fost marcate în ultimele 5 etape.

Conform Dolce Sport, forma extrem de bună pe care o traversează Llullaku i-a atras atenția lui Giovanni de Biasi, care l-a răsplătit pe vârful medieșenilor cu prima convocare din carieră.

Albanezii fac parte din grupa G, alături de Spania, Italia, Macedonia, Israel și Liechtenstein, iar în următoarele două meciuri vor juca în deplsare cu Liechtenstein, pe 6 octombrie și pe teren propriu cu Spania, pe 9 octombrie.

La aproximativ trei săptămâni de la transferul la Dinamo, May Mahlangu a bifat etapa trecută și primele minute pentru echipa antrenată de Ioan Andone, iar GSP.ro a aflat că selecționerul Africii de Sud a decis să-l convoace pentru meciul cu Burkina Faso, din preliminariile pentru Cupa Mondială.

Mahlangu are deja 16 apariții pentru reprezentativa sud-africană, pentru care a și înscris de două ori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează