FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-1

Vești excelente pentru FCSB: "Dacă vor face o ofertă bună pentru portar, atunci stăm de vorbă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 22:40

Antrenorul giurgiuvenilor, Edward Iordănescu, spune că există șanse ca portarul Plamen Iliev să ajungă la FCSB, dacă echipa lui Nicolae Dică va plăti suma cerută de Astra.

"Portarul Iliev a demonstrat de ce lumea vorbește atât de mult despre el, de ce e portarul titular al Bulgariei. A fost un înger păzitor pentru noi. E adevărat că am încercat să mă asigur că și-a păstrat echilibrul, pentru că cel puțin până-n vară viitorul său e aici.

Din vară voi fi alături de el dacă va dori să plece. Steaua nu știu dacă poate face o ofertă atât de importantă precum e valoarea lui Iliev. Dacă va reuși să facă o ofertă bună, e posibil orice, vom discuta, dar mi-e greu să cred", a declarat Edward Iordănescu la TV Telekom Sport.

...despre egalul cu Viitorul, 1-1: "Era important să păstrăm această distanță față de Viitorul. M-au mulțumit primele minute. Ne-am precipitat însă, am făcut greșeli și am intrat la egalitate la pauză. În repriza secundă am pierdut teren. Una peste alta eu cred că ar trebui felicitată echipa. Viitorul e extrem de valoroasă. Am avut 3 jucători noi în primul «11». Au fost importanți pentru echipă. Nu are rost să vorbim de arbitraj. A fost o brigadă valoroasă, experimentată"

"Dacă cineva se iubește cu altcineva, să facă dragoste între ei. Pe noi nu ne interesează, nu ne băgăm în menajul ăsta" Edward Iordănescu, antrenor Astra

"E un punct bun, dar puteam câștiga. Ne pare rău că am primit acel gol pentru că altfel puteam câștiga. După cum a decurs jocul, ne mulțumim și cu un punct. Au jucat acasă și era normal să aibă posesie mai bună. Dacă pierdeau, noi eram 99% în play-off și ei erau aut.

Mă bucur că am marcat la primul meci. Mi-am dorit mult să revin acasă și să joc în Liga 1.

Portarul Iliev e foarte bun și îi mulțumim că ne-a scos azi. Avem nevoie de siguranță în poartă. E bine pentru noi că o să rămână. Meciul cu Mediașul va fi ca o finală"
Florentin Matei, mijlocaș Astra

Celelalte meciuri ale etapei a 23-a:

2 februarie
Sepsi - ACS Poli 1-0 Detalii AICI
3 februarie
18:00 Voluntari - Poli Iași
20:45 Gaz Metan - FCSB
4 februarie
18:00 Botoșani - Juventus
20:45 Dinamo - CSU Craiova
5 februarie 
20:45 CFR - Chiajna

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
minell73
minell73  •  03 Februarie 2018, 10:35
Postat de spinoza pe 02 Februarie 2018, 23:41

Iliev nu este de Steaua, sunt si alti portari mult mai buni in Liga I! Parerea mea.

Normal ca nu e de fscb. E de echipa nationala.

113057495799230
Dorin Dorin  •  03 Februarie 2018, 00:07

ciobane dai 4 000 000 si il iei sa dus cu prosteala rau ai facut acum se intoarce roata usile sunt inchise

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Februarie 2018, 23:49

in primul rand stapanul gsp a declarat de Vlad ala ca e portarul secolului 21, face 100 de milioane de euro. deci ce rost are sa mai aduca portar cand 20 de ani sunt asigurati.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close