FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Veştile rele se ţin scai de Sergiu Negruţ » Ce au decis medicii în cazul atacantului de la CFR Cluj

Sergiu Negruţ la doctor în Turcia, foto: cfr1907.ro
Sergiu Negruţ la doctor în Turcia, foto: cfr1907.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 20:22

Sergiu Negruţ a primit o veste foarte rea după accidentarea suferită la genunchi în meciul cu Steaua, cînd l-a lovit pe portarul Arlauskis şi a fost eliminat.

Testele la care a fost supus jucătorul CFR-ului în Turcia arată că atacantul nu va scăpa de operaţie şi este foarte probabil să lipsească de pe gazon mai mult de trei luni.

"Luni 18 August, fotbalistul CFR 1907 Cluj Sergiu Negruţ a fost consultat în cadrul Centrului de Medicină Sportivă a Spitalului Acibadem Fulya de către Prof. Dr. Ömer Taşer- Specialist Ortopedie si Traumatologie. La genunchiul drept au fost depistate multiple leziuni ligamentare. A fost recomandat un program de recuperare, necesar pentru pregătirea genunchiului pentru intervenţia chirurgicală", se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al grupării ardelene.

Vezi VIDEO cu momentul accidentării lui Sergiu Negruţ

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
valiza.epo
valiza.epo  •  19 August 2014, 21:33
Postat de turbozero pe 19 August 2014, 20:48

medicii au hotarat ca trebuie operat.. la cap!

Fericiti cei de la U ca nu trebuie operati. N-au la ce! Ei gandesc cu paula!!

suiac
suiac  •  19 August 2014, 21:16

Ruptura de LIA nu poate fi tratata, decat prin operatie ! Perioada completa si sigura de recuperare dupa operatie pentru un fotbalist, este cuprinsa intre 5 si 7 luni. Restul sunt povesti...Insanatosire grabnica si mult noroc pentru Negrut.

turbozero
turbozero  •  19 August 2014, 20:48

medicii au hotarat ca trebuie operat.. la cap!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează