FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - POLI IAŞI 1-1

Iaşiul obţine un punct important la Tîrgu Jiu. Vezi fazele VIDEO!

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2009 00:00

Poli Iaşi a mai pus un punct între ea şi zona retrogradării. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a deplasat la Tîrgu Jiu, pentru a înfrunta Pandurii, şi a reuşit să obţină o remiză, după ce a condus încă din secunda 10.

Ieşenii au deschis scorul în secunda 10, după ce Andrei Cristea l-a învins pe Stanca cu un şut de la marginea careului. Meciul a fost unul plictisitor, lipsit de mari ocazii, dar presărat cu intrări dure şi cartonaşe galbene. În cele din urmă s-a încheiat 1-1, după ce Florin Stîngă a înscris la o lovitură de colţ.

Partida Pandurii - Poli Iaşi a fost liveTEXT pe GSP.RO

0-1, vezi golul marcat de Andrei Cristea

Momente comice

1-1, vezi golul marcat de Fl. Stîngă

Vezi ratarea lui Ghindeanu

Grecu vede cartonaşul roşu

Vezi şutul lui Montiel

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
 •  09 Mai 2009, 21:47

Mars, ma cu Craiova ca v-a batut Pandurii pe bune...

 •  09 Mai 2009, 21:42

dar esti pampalau rau de tot.pandurii-stiinta a fost blat.mai uita-te in curtea parnaiasului ala de mititelu

 •  09 Mai 2009, 21:41

Cirtu si Pandurii au dat totul cu Universitatea Craiova, de aceea acum nu mai pot nimic. Ti se face scarba. Mi-e rusine ca echipa asta reprezinta si ea oltenia. Va spun ca pana la finalul campionatului nu vor mai castiga nimic, poate doar daca cumpara.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează