FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, VINERI, ORA 21:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Vezi ce îi reproşează Gigi Becali lui Marius Lăcătuş » "De ce a bătut Dayro loviturile libere?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2009 00:00

Steaua se va despărţi de Lăcătuş la finalul sezonului, indiferent dacă antrenorul va decide să plece de bună-voie sau dacă va fi demis

"Nici o idee tactică"
"Jucătorii ce vină au dacă intră pe teren şi nu au nici o idee tactică? N-aţi văzut că toate mingile sînt aruncate în faţă de către Goian sau Ghionea? Totul se joacă la întîmplare", e prima acuză care se aude în loja echipei, dar şi în discuţiile de la Palatul lui Becali.

"A greşit pregătirea fizică"

"Echipa nu e pregătită fizic şi de aceea nu poate să joace bine. S-a greşit pregătirea din iarnă, iar Lăcătuş e direct răspunzător", e următorul reproş venit din partea lui Becali, reproş pe care l-a făcut şi public după derby-ul cu CFR (1-1)

"De ce a bătut Dayro loviturile?"

După meciul cu Dinamo, în dreptul lui Lăcătuş s-a mai adăugat o critică: "De ce a fost nevoie să irosim toate fazele fixe? Pentru că antrenorul n-a văzut de pe bancă faptul că Dayro a greşit toate execuţiile la loviturile libere. În plus, nu înţelegem de ce nu-l pune pe Toja să rezolve fazele fixe, mai ales cele de pe partea dreaptă. Dacă ar trimite cu interiorul în careu ar fi pericol la fiecare fază, aşa cum se întîmplă la toate marile echipe, unde execută stîngacii de pe dreapta, însă noi n-avem antrenor care să înţeleagă asta".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (22)
markygiany
markygiany  •  16 Mai 2009, 18:14

ascultati-ma...ciobanu degeaba isi schimba hainele din blana in armanii si din caruta cu magari in maybach cu mii cai putere din toiagu de lemn in lanturi si ghiuluri de haur(mantiakash)ca tot CIOBAN ramane..asa s-a nascut asa moare nu il mai bagati in seama ca asa a ajuns unde e.hau bafta si nu uitati FORZZAA STIINTA ALEEE

 •  16 Mai 2009, 10:44

DAAA,MARIUS LACATUS PLEACA DACA IUBESTI STEAUA!Lasa-ne ca nu ai nimic in comun cu antrenoratul!Ai fost o LEGENDA dar ca antrenor esti slab ca sa nu zic zerro!De ce naiba joci cu mainile alea moarte ca Dayro,Toja,Ogararu,Litu?Ti-ai batut joc de VALI BADEA,atacant f.bun,ti-ai batut joc de Szekely,jucator f.bun,ti-ai batut joc de IONUT RADA,jucator f.bun,si ti-ai batut joc de P EDRIEL ,UN TANAR CU 5 CLASE PESTE Litu.Si de SEMEDO iti bati joc ca nu sti sa il pui in valoare.Nu mai zic de tinerii echi

gigibecali93
gigibecali93  •  16 Mai 2009, 00:29

Lacatus nu pleca! Nu e vina ta! Ciobanul v-a invatat cu valizele de bani....Gree-eeu tare fara valize , taticuuu...!! Ce echipa caraghioasa are steaua!! Daca as fi fost stelist acum intram in pamint de rusine si mai puneam si vreo doua lopeti peste , asa de suparare... Greu e fotbalul asta cind trebuie sa-l joci pe bune!! Multumim Rapid!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează