FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 21

Vezi echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu FC Argeş! Meciul va fi live VIDEO pe Antena 1 şi GSP.RO

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2009 00:00

Steliştii consideră că o victorie azi, în Trivale, le-ar garanta reintrarea cu şanse mari în lupta la titlu, pentru că în următoarele etape au un program mult mai lejer decît rivalele lor. La Piteşti, Lăcătuş pregăteşte acelaşi modul 4-1-4-1, cu Kapetanos în avanposturi, iar Bogdan Stancu şi Dayro Moreno în spatele grecului, informează stelisti.ro.

Garnitura de start a Stelei pentru meciul cu FC Argeş pare a fi următoarea: Zapata - Ogăraru, Goian, Ghionea, Petre Marin - Ovidiu Petre - Nicoliţă, Bogdan Stancu, Dayro Moreno, Toja - Kapetanos.

"Noi ne dorim victoria, pentru că încrederea jucătorilor va creşte. Indiferent de adversar, trebuie să jucăm pentru cele 3 puncte, ca să revenim în lupta pentru titlu. Jucătorii sunt optimişti şi sper să se vadă acest lucru în meciuri. Sistemul meu de joc nu e bătut în cuie. Contează cum se pregătesc, cum stau în teren, aportul fiecărui fotbalist în joc", a spus Lăcătuş la conferinţa de presă.

Vezi mai multe ştiri pe stelisti.ro

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
 •  20 Martie 2009, 19:25

Daca Nicolita va fi prea Balanel azi sper sa-l schimbe cu Golanschi si sa-l urce pe Ogararu mijlocas .

 •  20 Martie 2009, 18:08

ionescu sau thiago se pare ca nu mai conteaza...asta e,lacatus decide :-j

 •  20 Martie 2009, 16:55

bv craiovene.sigur o sa-i intreceti etapa asta.arges si craiova singurele echipe din liga 1

Vezi toate comentariile (14)
Comentează