FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Vi-i amintiţi pe Culio, Traore sau Dubarbier? Ce fac acum foştii jucători ai celor de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 10:46

CFR Cluj a fost întotdeauna inspirată în achiziţia jucătorilor străini. Iată ce fac în acest moment unii dintre eroii formaţiei clujene. 

Lacina Traore: A plecat cu surle şi trămbiţe la Kuban Krasnodar, pentru suma record de 6 milioane de euro, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri atacanţi ai Europei în acel moment. Traore evoluează acum pentru ruşii de la CSKA Moscova, fiind împrumutat de la AS Monaco. Ivorianul a mai trecut pe la Anzhi, AS Monaco şi Everton.

Culio: Eroul de pe Olimpico a semnat la începutul sezonului cu gruparea de ligă secundă din Spania, RCD Mallorca. Plecat în 2011 la Galatasaray, în schimbul sumei de 2 milioane de euro, argentinianul a mai fost sub contract cu Orduspor, Mersin, Deportivo la Coruna, Al Wasl, Las Palmas şi Real Zaragoza.

Dubarbier: Argentinianul a petrecut 2 sezoane la gruparea clujeană, între 2008 şi 2010, plecând în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro, la Lorient. Luna aceasta a semnat cu formaţia Estudiantes, ocupanta locului 4 din prima ligă argentinană.

Alvaro Pereira: A fost cumpărat de la Argentinos în 2008, pentru 2.5 milioane de euro, fiind vândut 3 sezoane mai târziu, cu 6.5 milioane de euro, la FC Porto. Punctul maxim al carierei sale l-a reprezentat transferul la Inter. În acest moment este jucătorul celor de la Estudiantes, dar împrumutat la Cerro Porteno, până la finalul
sezonului.

Modou Sougou: Cumpărat cu doar 300.000 de euro de la Coimbra, senegalezul a fost vândut la Marseille pe o sumă de 10 ori mai mare. Nu s-a impus şi a fost împrumutat în 3 rânduri la Evian, iar în 2015 a fost cedat liber de contract la gruparea de ligă secundă din Anglia, Sheffield Wednesday.

Beto: Portarul portughez a îmbrăcat tricoul fostei campioane a României un singur sezon, fiind împrumutat de la FC Porto. Are în palmares două trofee Europa League, câştigate cu Sevilla. Acum evoluează la Sporting Lisabona.

Ricardo Cadu: Fostul căpitan al CFR-ului a ajuns în Liga secundă din Portugalia, la Leixoes.

Tony: Fundaşul portughez s-a retras la finalul sezonului 2014/2015, de la gruparea de ligă secundă portugheză, Penafiel.

Cristian Fabbiani: Adus pentru 3 milioane de euro, argentinianul a jucat doar 29 de meciuri pentru CFR, marcând 11 goluri. În acest moment evoluează în Argentina, la CSD Merlo.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
870797579666969
Ernest Pap  •  25 Ianuarie 2017, 09:54

Pentru Ion Ionescu 1 . I. Mureșan e chiar doctor medic . A absolvit Medicina . 2. Când au fost bani s-au adus fotbaliști de valoare . Legat de glumița de copil de 5 ani cu CFR - Ce Fură , ce ți-a furat CFR-ul ? să știi că în timp de exemplu, Steaua a făcut mai multe blaturi și a câștigat mai multe meciuri fiindcă adversarele *** ... deh era Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 Ianuarie 2017, 01:55

Ca de obicei baţi câmpii ! "Pe jucatori i-a adus dr Iuliu Muresan" - în ce e ăsta dr ?; de când a devenit impresar ? Adevărul pe care îl ascunzi : un "mitic" din Craiova, impresar, pe nume Marcel Popescu, actual preşedinte CSU, este cel care v-a creat echipele cu care CFR a câştigat titlurile CeFuRă (adică, şi cu ajutorul arbitrilor) şi foarte mulţi bani ulterior. După primul an, Paszkany a fost atât de mulţumit încât l-a chemat pe MP la Cluj - NAPOCA, i-a pus un catalog Mercedes în faţă şi i-a cerut să-şi aleagă maşina bonus...Tot MP s-a luptat pentru Gică Popescu să devină patronul UCva. George Păunescu a avut relaţii la vârful Mafiei şi a preluat Clubul, pentru că voia să devină premier, pe modelul Berlusconi, cum a declarat pe 01.12.95, la înfiinţarea PROTV...

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2017, 17:49

Si acum CFR are echipa buna . Pe jucatori i-a adus dr Iuliu Muresan. Pe acele vremuri nu se castigau atatia bani ca acum si mai ales sa nu faci nimic .Cum e cazul echipei Steaua. Iar de unde iei si nu mai pui ,se termina . Asta e realitatea ,s-au terminat banii ,salariile erau enorme in acele timpuri si s-a mers cu ele cat s-a putut.Cativa jucatori au fost nesimtiti si au falimentat clubul chiar daca lucrurile nu mai mergeau cum au mers .Asta e realitatea , CFR nu are datorii mari ,va scapa de datorii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează