FOTBAL  »  Superliga  »  LEGIA VARŞOVIA - STEAUA, MARŢI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Victor Becali îl înţeapă pe Reghe: "Dacă aş fi răutăcios, aş spune că la Steaua trebuie să semnezi cu Anamaria"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 18:28

Victor Becali, impresarul FIFA, a vorbit despre atitudinea lui Laurenţiu Reghecampf, care în opinia sa s-a schimbat după cîştigarea titlului cu Steaua anul acesta.

"Eu am văzut doi Reghecampf. Unul dinainte de a lua campionatul, cînd era echilibrat şi îşi măsura cuvintele, şi unul de cînd a luat campionatul. S-a certat cu Ienei, cu Piţurcă, cu Dinu. Nu ştiu, asta este senzaţia mea. Eu îmi spun părerea, spun mereu ce cred. Dacă aş fi răutăcios, aş spune că la Steaua trebuie să semnezi cu Anamaria Prodan, dar nu sînt.

Jucătorii reprezentaţi de mine sau de alt impresar n-au nevoie de noi ca să intre în echipă, doar ei pot intra în echipa. Spre exemplu, Pîrvulescu e finul lui Reghecampf şi nu joacă titular la Steaua. Nu vreau să cred că cineva ar juca pe cumetrii", a spus Victor Becali la DolceSport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (30)
afc13
afc13  •  21 Septembrie 2013, 23:37

Ce draq va mirati? Peste tot e asa! In orice domeniu se merge pe ''neamuri''. Caracatita-LaPiovra!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  30 August 2013, 13:12

Meteahna romaneasca. Toate posturile in institutiile publice se ocupa pe cumetrii sau spaga si nu pe valoare. Urmarea e ca tara e administrata de habarnisti pusi pe procopseala. Normal ca Reghe isi sustine nevasta :-) Ca sar si niste bani pt. familie, e un lucru cu totul si cu totul intimplator :-))) !

srobertgeorge
srobertgeorge  •  27 August 2013, 13:28
Postat de tb73 pe 27 August 2013, 07:41

Intr-un fel are si asta dreptate, dar pana la urma scopul scuza mijloacele... Daca bagaboanta aduce jucatori mai buni, cum sa nu ii bagi in echipa, doar ca pt ca nu au semnat cu aia de miroase a oaie de la o posta?!

steaua a jucat 10 meciuri pana acum , in acest sezon...radut nu a fost titular decat in al 10-lea care sa intamplat sa fie imediat dupa ce a rupt contractul de impresariat cu fratii becali si sa bagat cu anamaria prodan...sa fie coincidenta?..eu nu cred..nu intelegeti gresit : eu nu tin nici cu fratii becali , nici cu varul gigi nici cu mm nici cu reghe...eu tin cu steaua..ma uit la meciuri si sper sa castige , indiferent de cine joaca si de catre cine sunt impresariati..

Vezi toate comentariile (30)
Comentează