FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Victor Piţurcă dă cărţile pe faţă » Cheia plecării lui Cristi Tănase de la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 19:13

Victor Piţurcă a recunoscut a avut mai multe ocazii să îl aducă la Al Ittihad pe Cristi Tănase, însă preţul cerut de Gigi Becali este mult prea mare, antrenorul fiind de părere că acesta nu va putea încasa niciodată mai mult de 700.000 de euro pentru căpitanul Stelei. 

"Personal eu nu l-am dorit pe Cristi Tănase, fiindcă aveam nevoie de alţi jucători, cu alte calităţi. El a fost cel care m-a sunat tot timpul. Se deschisese o portiţă în momentul în care Bogdan Stancu nu putea fi adus.

M-am gîndit la el, Cristi m-a sunat de foarte multe ori. El îşi doreşte foarte mult să plece din România pentru că este greu pentru el să joace într-o astfel de atmosferă. De ce? Pentru că el cînd greşeşte o pasă este înjurat. Dar depinde de patronul lui, Gigi Becali. Nu va putea lua niciodată milioane pe Tănase. Nimeni nu va plăti mai mult de 500.000-700.000 de euro. Are o vîrstă deja şi nu a plecat din România.

Îl poate lua doar un antrenor care îl cunoaşte bine şi îi ştie toate calităţile. Dacă nu are un astfel de antrenor, nu poate fi înţeles. El are un stil de joc pentru echipă, are un aport senzaţional la evoluţia echipei.

Am discutat foarte mult cu el, i-am zis să vorbească şi cu Gigi, pentru că el nu vorbesc cu el. Mi-a zis că a făcut asta şi că vrea 2 milioane de euro pe el, lucru care e imposibil", a spus Victor Piţurcă la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
capitza1967
capitza1967  •  08 Ianuarie 2015, 23:25

Dar contractul facut cu antrenorul Piturca nu este o prostie a echipei Al Ittihad ? Sapte meciuri fara victorie este raspunsul la intrebarea mea .

vladutz13
vladutz13  •  08 Ianuarie 2015, 22:39

Asta e atitudine de capitan??? RUSINE!!!

vladutz13
vladutz13  •  08 Ianuarie 2015, 22:38

Hm, pai daca Tanase asta se simte asuprit la Steaua.... si oricum nu mai joaca nimic de un an de zile si nu e profesionist sa joace bine si daca e nefercit, nu ar fi mai bine sa-l tinem naiba rezerva ca pe Mihai Costea si sa-i fortam pe Stanciu, Iancu si acum Enceanu?? Ia sa frece banca de rezerve.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează