FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Pițurcă e nemilos cu Nicolae Dică: "Probabil ăsta a fost planul lui"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 17:35

Victor Pițurcă (62 de ani) crede că Dică ar fi trebuit să pună piciorul în prag și consideră că principalul vinovat pentru încă un titlu pierdut de FCSB este Gigi Becali.

" Gigi Becali face echipa, face schimbările, face tot la FCSB și asta se vede în rezultate. Știm cine mută în minutele 30. Oricât aș vrea să îl apăr pe Dică, s-a pus într-o ipostază în care nu mai are scuze. 

Dacă ar fi fost numărul 1 la echipă și s-ar fi ocupat de tot, ar fi fost ok. Spuneai că  a terminat pe locul 2, a ajuns în primăvara europeană. Acum este o bilă neagră în cariera lui.

Încerc să îl înțeleg și pe el. Era antrenor la o echipă de Liga a 3-a. A fost o oportunitate să vină la o echipă care se bate la titlu. Putea să prindă un contract bun prin Arabia, de câteva sute de mii de euro. Probabil ăsta a fost planul lui. Ăia din Golf nu știau cum arată lucrurile aici, n-ar fi știut că nu decide Dică la FCSB", a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

 Vezi și: Becali îi face încă un Dream Team lui Dică » Cum va arăta FCSB în sezonul viitor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  22 Mai 2018, 09:11

Cine e antrenor la FCSBeee,stie ca se compromite si umileste.A declarat "suporterul" si acum: "cine accepta conditiile mele bine,cine nu, la revedere".Asta e cand esti sigur ca la stii pe toate,dar de fapt esti zero. La mai multe "succese".

564351217065972
Stefan Nica  •  22 Mai 2018, 04:37

Trebuia un țap ispășitor și acesta e Dica

1764367550297435
Greti Es Öcsi  •  21 Mai 2018, 22:03

Dica nu are nicio vina. El e antrenor secund de doua ori : Al lui Gigi si al lui Viorel Tanase. Cum sa fie el vinovat ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează