FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Victor Pițurcă la Dinamo ar fi fost o mișcare senzațională!" » "Săgeți" către Contra și Miriuță

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 18:52

Dan Alexa a comentat informația dezvăluită de Ovidiu Ioanițoaia în ultimul editorial, și anume că Negoiță l-a ofertat pe Victor Pițurcă. Crede că ar fi fost o mutare excelentă pentru Dinamo și îi taxează pe cei care au fost până acum la echipă, fiind de părere că valoarea lotului este destul de mare. 

"Eu cred că Dinamo are nevoie de un antrenor gen locomotivă. Cred că dacă ar fi venit Victor Piţurcă ar fi făcut o mişcare senzaţională!  Dinamo are nevoie de un antrenor cu personalitate, un antrenor care să fie vioara întâi, un antrenor care să decidă, un antrenor care să fie implicat, un antrenor cu foarte multă personalitate.

Cu siguranţă Dinamo nu are valoarea lotului Stelei, al lui CFR sau al Craiovei, dar sigur e peste Botoşani, peste Astra, peste Poli Iaşi", a declarat Alexa la TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  25 Noiembrie 2017, 11:46

ALEXA A AJUNS SA POARTE VORBELE LUI PRODANK ....!!!!!!PITZURCA FACEA DIN NEGOITZA MITITELU II ......!!!!!!! A FACUT MINUNI SI LA CRAIOVA ....!!!!!!! SI CEI FARA MINTE AU UITAT ....!!!!!!!

ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2017, 08:49

Vai tie, maestre! Cum poti spune ca Dinamo este peste Astra, Botosani sau Iasi? Cred ca te uiti la alt campionat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează