FOTBAL  »  Superliga  »  STROMSGODSET - STEAUA 0-1

Victor Piţurcă nu se lasă şi îl atacă din nou pe Laurenţiu Reghecampf: "Probabil că Gâlcă a văzut" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 10:40

Chiar şi după plecarea de la Steaua, Laurenţiu Reghecampf continuă să fie atacat de Victor Piţurcă. Ultimul motiv ţine de titularizarea lui Gabriel Iancu. 

"Credeam că în momentul cînd a venit la Steaua se va impune şi va juca fără probleme titular, însă, pe parcus, el a rămas pe banca de rezerve, nu i s-a dat încredere.

Probabil că Gâlcă a văzut la antrenamente nivelul lui Iancu şi îl foloseşte titular, chiar dacă nu pe postul care îi convine.

Cu siguranţă va deveni un om de bază la Steaua şi, de ce nu, la echipa naţională", a spus Victor Piţurcă la Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
agentul0007
agentul0007  •  19 Iulie 2014, 01:20

iancu asta mai este chemat la tineret ?ca stelea nu il mai convoca

flaviu79
flaviu79  •  18 Iulie 2014, 22:48

Da, doi mari antrenori, Piturca si vasalul sau Galca. Probabil Iancu este impresariat de colaboratorii celor doi frati Becali altfel nu vad de ce ar fi asa promovat. Nu stiu de ce se mai chinuie, Galca sa-si dea demisia. Preventiv pentru umilintele pe care le vom indura in mandatrul sau.

vasglo
vasglo  •  18 Iulie 2014, 15:03

Daca mai citesti si un articol in care, cica, "5 jucatori se revolta impotriva lui Galca", si cand asta, pai dupa VICTORIA DIN NORVEGIA, iti dai seama ca presa asta, cica sportiva, a incaput pe mana secu.ristilor, de teapa lui Felix si a lui Nicolaie.....;))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează