FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Victor Ponta a reconfirmat intenţia exprimată în urmă cu cîteva luni: "Îl voi graţia pe Gică Popescu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 16:32

Premierul Victor Ponta a declarat aseară că dacă va cîştiga alegerile prezidenţiale îl va graţia pe Gică Popescu.

Fostul fundaş al Generaţiei de Aur a fost condamnat în Dosarul Transferurilor la trei ani, o lună şi 10 zile de închioare.

"Gică Popescu, da, îl voi graţia. Dacă voi fi preşedinte şi Gică Popescu va face cerere de graţiere, o voi semna. Nu voi graţia niciodată o persoană condamnată pentru infracţiuni cu violenţă, omor, tîlhărie, viol, şi pentru infracţiuni de corupţie", a spus Victor Ponta la România TV.

Victor Ponta a mai spus că îl va graţia pe fostul fundaş al Barcelonei. Prima dată a declarat înainte ca Gică Popescu să fie condamnat definitiv, în februarie 2013 şi a două oară în martie 2014.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (131)
blatistu49
blatistu49  •  30 Octombrie 2014, 14:09

e un corupt gogoase electorale ptr fraieri usor de manevrati mafia PSD ista e in panica

spivak
spivak  •  30 Octombrie 2014, 12:24

Ponta e atât de corupt încât nu are nici măcar puterea să tacă. Orice om normal şi-ar ţine gura. Ponta nu e în stare, trebuie să dea din el rahatul, altfel se îmbolnăveşte. A făcut dreptul ca să fie avocatul mafiei.

thedronius
thedronius  •  30 Octombrie 2014, 10:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cred ca traiesti pe alta lume. Campania lui Ponta este sustinuta cu bani grei, incomparabil mai multi decat au bagat oamenii lui Johannis.

Vezi toate comentariile (131)
Comentează