FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Ponta, tiradă în direct » Cere ca FCSB să joace în Ghencea: „Cu stadionul Steaua ce facem?”

Victor Ponta, la un meci jucat pe Arena Națională +43   FOTO
Victor Ponta, la un meci jucat pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 10:58 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 11:19

Victor Ponta (49 de ani), fost prim-ministru al României și un stelist recunoscut, nu înțelege de ce FCSB nu primește acceptul de a-și disputa meciurile în Ghencea.

FCSB și-ar dori să poată evolua pe noua arenă de 100 de milioane de euro din Ghencea, însă clubul lui Gigi Becali se izbește de refuzurile repetate ale oficialilor Clubului Sportiv al Armatei. Victor Ponta susține răspicat că FCSB ar trebui să primească dreptul de a juca pe noul stadion al Stelei.

Victor Ponta: „Cu stadionul Steaua ce facem?”

Cu stadionul Steaua ce facem? Va juca doar CSA? Păi, nu are voie sa promoveze niciodată în Liga 1, pentru că nu este echipă privată. Problema este că avem stadioane pe care le ținem goale și care costă foarte mulți bani. E un pic aberant.

(...) Mi s-ar părea un lucru extraordinar de bun (n.a - ca FCSB să evolueze în Ghencea), pentru cei extraordinar de mulți ca mine, care țin și cu una, și cu alta. (...) E greu cu Gigi. Niște minți luminate ar putea spune: «Când promovează Steaua, reușim să ne unim din nou». 

Vreau să văd liga națională, să văd cupe europene acolo. S-au băgat bani. Cearta nu prinde bine nimănui. Să mă pui să aleg? Pe 7 mai 1986, m-am dus pe jos până la Otopeni. Să nu uităm că am învestit Guvernul USL pe 7 mai. Crin Antonescu era și mai pasionat decât mine”, a declarat Victor Ponta, la emisiuea „Digi Sport Matinal!”. 

Dezvăluiri din interior » Cum a ajuns David Popovici de la CSA Steaua la CS Dinamo: „Aceste lucruri l-au determinat să facă pasul către noi”
CAMPIONATELE EUROPENE DE NATAȚIE
Dezvăluiri din interior » Cum a ajuns David Popovici de la CSA Steaua la CS Dinamo: „Aceste lucruri l-au determinat să facă pasul către noi”

FCSB, refuzată din nou! Gigi Becali dezvăluie: „Am făcut cerere să joc în Ghencea. Mie nu-mi dau voie”

FCSB continuă să facă cereri pentru a juca pe Ghencea și pe „Arcul de Triumf”, dar se lovește din nou de refuzuri.

Gigi Becali, patronul vicecampioanei, a anunțat că echipa sa nu este primită pe alte stadioane din București, în afară de Arena Națională.

„Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea, peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine... Am primit răspunsuri cu «Să vedem» și «Că nu ştiu ce, că trebuie să facem nu ştiu cum...». 

Ei nu zic nici da, nici nu. Nu e refuz. Dar nu spun nici că poţi. Să vedem că protocol, că Guvern... Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

CSA Steaua
+39 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir: ”Infractorul de Ponta m-a dat afară de la LPF și a vrut să mă bage în pușcărie”

Citește și alte știri de actualitate:

Anamaria Prodan, necruțătoare! Îl pune la zid pe Dennis Man: „Se ocupă avocații, nu mai e cale de întoarcere!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
gruia
gruia  •  07 Noiembrie 2021, 19:56

FC 4 consoane este cea mai buna echipa din Berceni.

carol_k
carol_k  •  07 Noiembrie 2021, 16:42

Ponta are sediul partidului intr-un Palat pe Str. Gina Patrichi 10, vedeti p[e Google... Zici ca esti la Paris! Palatul Emil Lahovary, a fost ambasada Indoneziei inca de pe vremea lui Ceau, o imensitate de spatiu de lux. Ce cauti tu acolo mai Ponta? De unde ai bani tu sa platesti chiria sau te pomenesti ca l-ai cumparat la o zecime din valoarea reala si aia bani publici? Ca tu joci in Liga a 3-a in acest moment, macar Steaua e in a 2-a. Ce cauti tu in asa o cladire de superlux cand partiduletul tau e unul care se ridica la nivelul unui apartament la parter in Drumul Taberei, cel mult acolo. Tu mai ai tupeul sa te iei de Steaua?

freddy
freddy  •  07 Noiembrie 2021, 16:41
Postat de vasileroaita pe 07 Noiembrie 2021, 15:38

Poți să ne spui în ce țară, sau pe ce planetă, este înregistrată o echipă cu numele "Fotbal Club Steaua Bucuresti?! Pe planeta Pământ nu am gasit-o!

*** :)) Ce sa găsești altceva?? Relax. Te depășește.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează
Close