FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Victoraș Astafei a revenit în Liga 1: "Când am strâns mâna patronului mi-am dat seama că e om bun"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 18:34

Sepsi Sf. Gheorghe nu vrea să retrogradeze după primul sezon de Liga 1 și a rezolvat deja mai multe transferuri importante.

După ce i-a adus pe Constantin Grecu și Claudiu Herea, Sepsi Sf. Gheorghe l-a transferat și pe Victoraș Astafei, fostul jucător de la Petrolul, Botoșani și Oțelul Galați.

Mijlocașul de 29 de ani a semnat pe doi ani cu Sf. Gheorghe și revine astfel în Liga 1, după doar 6 luni petrecute în Malaezia, la Selangor.

"Am ales Sepsi în primul rând pentru că ei au fost singurii care m-au vrut cu adevărat, să zic așa. În momentul când am vorbit cu patronul și i-am strâns mâna mi-a dat seama că este un om bun. Până la urmă asta contează. Sunt convins că am făcut alegerea potrivită pentru mine.

Am încredere în oamenii de aici și în proiectul lor. Cred că fotbalul din România se schimbă pas cu pas, iar Sepsi o să fie un exemplu de urmat. Eu tot timpul mi-am dorit să câștig și sper să o fac și aici cât mai des posibil. Începutul e foarte promițător”, a declarat Astafei la TV Digi Sport.

400.000 €e cota de transfer a lui Astafei, conform transfermarkt.de

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
amicu
amicu  •  19 Iunie 2017, 00:24

Pe astafei il vedeam un ultras nationalist, sper sa ii aduca pe ungurasi cu picioarele pe pamant si sa dedice golurile ROMANIEI si ROMANILOR.

iosif._vs
iosif._vs  •  18 Iunie 2017, 21:01

Stapinul nostru nea gigi e om bun si ne-am dat seama immediat. Hei hei hei! ! ! !

blatistu49
blatistu49  •  18 Iunie 2017, 20:17

fortza SEPSIIIIIII campioneeeee

Vezi toate comentariile (5)
Comentează