FOTBAL  »  Superliga  »  CS OTOPENI - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 15:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Victoraş Iacob a primit cartea verde şi poate evolua cu Poli Timişoara

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2009 00:00

Atacantul transferat săptămâna trecută de CS Otopeni, Victoraş Iacob, a primit, luni, cartea verde şi poate evolua în partida din etapa viitoare, de pe teren propriu, cu FC Timişoara, a declarat,directorul de imagine al ilfovenilor, Lucian Ionescu.

Iacob a semnat un contract valabil până la finalul acestui campionat cu ocupanta penultimului loc în clasamentul Ligii I. Fotbalistul era liber de contract încă din toamnă, când şi-a reziliat înţelegerea cu echipa germană Kaiserslautern. În această iarnă a fost ofertat de echipa italiană Salernitana, iar în ultima perioadă a refuzat mai multe propuneri din Rusia şi Coreea de Sud.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  16 Martie 2009, 19:25

un floc in calea puuli !!! forza viola

 •  16 Martie 2009, 19:14

Asta se credea un super fotbalist, si a ajuns ca vai de el:))

 •  16 Martie 2009, 19:05

BAFTA MULTA ,VICTORAS!!!!!!!!!!!!!!-TE SALUTA GALATEANUL GIALLOROSSO DE LA MARRIOT!!!!!!!!!!-ITI TIN PUMNII

Vezi toate comentariile (3)
Comentează