FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Victoria Brăneşti îşi testează ultimele achiziţii cu Cerno More Varna, echipa lui Mario Jardel

Victoria Branesti
Victoria Branesti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2010 00:00

Sîmbătă, 17 iulie, de la ora 18:30, Victoria Brăneşti dispută un meci amical în compania formaţiei Cerno More Varna, echipă la care evoluează brazilianul Mario Jardel, 36 de ani.

Meciul cu bulgarii se va disputa pe terenul Victoriei Brăneşti, va fi prima partidă în care echipa va evolua în noul echipament, iar pe teren se vor afla noile achiziţii ale echipe lui Ilie Stan.

Intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile, 3.000 la număr.

"Faptul că am lăsat intrarea liberă e un cadou pentru suporterii noştri din Brăneşti, care vor putea să-şi vadă favoriţii la lucru şi să-şi facă o idee despre această echipă. Am inisistat să jucăm pe terenul nostru tocmai din acest motiv. Bulgarii vin şi cu Jardel, ne-au confirmat deja asta.

Sper ca jocul să-i convingă pe fani că merită să ne însoţească la Buzău şi să ne susţină.

Vom mai disputa un amical înaintea începerii sezonului, la Buzău, cu o formaţie de liga a III-a, dar va fi cu porţile închise", a declarat, pentru gsp.ro, directorul executiv al Victoriei Brăneşti, Alin Buzărin.

Vineri, de la ora 14:30, Victoria Brăneşti va susţine o conferinţă de presă.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mircea4steaua
mircea4steaua  •  16 Iulie 2010, 13:22

eu iam vazut in campionat jucand la Bacau si sincer nu mi sau parut cine stie ce

Vezi toate comentariile (1)
Comentează