FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BOTOŞANI 1-1

VIDEO 1-1 de la 11 metri » Ambele goluri au fost marcate din penalty: gorjenii au egalat în ultima secundă!

Vaşvari a marcat 4 goluri din penalty în acest campionat
Vaşvari a marcat 4 goluri din penalty în acest campionat

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 00:00

Moldovenii lui Leo Grozavu îşi cam pierduseră forma bună cu care au învăţat publicul, egal cu Chiajna şi înfrângere în faţa Iaşiului. Asta nu avea cum să îl mulţumească pe Leo.

Din păcate pentru colericul antrenor, care a privit meciul din tribune fiind suspendat, echipa sa n-a reuşit nici aseară să se repună pe picioare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Asta deşi a avut parte de două penalty-uri, ambele scoase de sărbătoritul zilei, Golofca. Primul, în minutul 15, a fost irosit de căpitanul Vaşvari, care a tras slab. A doua oară, cu trei minute înainte de finalul primei părţi.

Tot Vaşvari, şutul plasat în acelaşi loc, dar de această dată portarul Pandurilor nu a mai ghicit partea. Chiar şi în avantaj, Botoşani nu a făcut nimic pentru a majora scorul şi a fi liniştită.

Iar cel mai mare clişeu fotbalistic: "Fotbalul te pedepseşte când nu îl respecţi" şi-a făcut loc! În ultimele secunde ale jocului, Muşat l-a ţinut în careu pe gorjeanul Negoiţă, iar "centralul" a arătat punctul cu var. Păcurar a marcat pentru un punct mare.

 "După aspectul jocului, meritam cele trei puncte. Îmi pare rău că nu am marcat din ambele penalty-uri, dar asta e, mergem înainte"
Gabriel Vaşvari, mijlocaş Botoşani

pandurii botosani 1 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează