FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

VIDEO 14 informaţii de ultimă oră despre cele 14 echipe din Liga 1 » Campionatul își recuperează unul dintre cei mai spectaculoși jucători, Șumi îl lasă pe Alibec la Steaua cu o condiție, a semnat un jucător fost la Marseille!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 10:37

Fotbalul românesc a trecut în acest sezon la un alt sistem divizionar cu 14 echipe, cu sezon regulat, apoi cu meciuri de foc în play-off şi play-out. GSP.RO vă prezintă 14 informații proaspete, cîte una din fiecare tabără de "război".

    • ASTRA.  Șumudică nu exclude plecarea lui Alibec la Steaua, dar nu în această iarnă: "Nu am nici o problemă dacă va pleca de la Astra la orice echipă din Liga 1, chiar și la Steaua! Dar nu acum, doar în vară. Are liber să se ducă"
    •  VIITORUL. Florin Cernat, pentru Digi: "Am ales cel mai bine Viitorul, cu toate că mulți au zis că nu e bine, eu îmi mențin părerea în continuare și spun că am făcut cea mai bună alegere".
    • DINAMO. Se confirmă oficial că fostul căpitan al "cîinilor", Aljosa Vojnovici,poate ajunge la Tg. Jiu. "Vojnovic e un jucător interesant, Dinamo nu ştiu de ce a decis să se despartă de el. Am informaţii foarte frumoase despre el ca şi caracter, temperament, prezenţă în vestiar", spune antrenorul gorjenilor.
    • STEAUA. Campioana îl poate pierde pe Ciprian Marica. "Eu ştiu că e în discuţii avansate cu o echipă din Spania. Cu Getafe, cu care ar fi ajuns deja la un acord", a dezvăluit Marius Bilaşco la Dolce.
    • PANDURII. Edward Iordănescu, antrenor: "Ne lipsesc încă multe lucruri ca să putem spera la titlu. Dar iată că sîntem cu un pas în play-off și asta ne conferă o satisfacție enormă".
    • ASA TG. MUREȘ. Mijlocașul Laurențiu Buș, 28 de ani, a semnat un acord pînă la finalul sezonului cu ASA Tg. Mureș. Reunirea e programată pe 9 ianuarie.
    • CSMS IAȘI. Florin Prunea, președinte: "Antrenorul Nicolo Napoli îl dorește la echipă pe Wobay. Sîntem în discuții cu agentul lui de mai mult timp. Am făcut și o ofertă scrisă pentru un contract, așteptăm răspunsul".

  • CSU CRAIOVA. Oficialii din Bănie sînt dispuși să-i plătească lui Ovidiu Dănănae datoria de 90.000 de euro, în schimb fundașul a cerut un contract nou, pe un an şi jumătate, cu un salariu de 5.000 de euro!
  • FC BOTOȘANI. Cornel Șfaițer pentru Dolce: "2015 a fost un an bun, mai ales că a fost o performanță să terminăm pe locul 8 în al doilea an de Liga I și am fost și în Europa League. O performanţă istorică pentru un oraș de 100.000 de locuitori".
  • CFR CLUJ. Mario Camora despre venirea lui Conceicao: "Feri a făcut după mine o treabă foarte bună aici, dar din păcate nu a putut mai mult și îl respectăm pentru ceea ce a realizat. Cu Conceicao sper să fie bine, să ne ajute să fim calificați în play-off".
  • ACS POLI. Ianis Zicu, pentru Digi: "Nu m-aș vedea încheindu-mi cariera la Dinamo. Aș vrea să joc la Rapid. Acolo m-am simțit foarte bine și peste 2-3 ani poate voi mai juca în Giulești".
  • CHIAJNA. George Țucudean are mari șanse să ajungă în această iarnă la formația ilfoveană, fiindcă Mircea Sandu are o relație de prietenie de mai mulți ani cu primarul Mircea Minea. Sursele susţin că părţile s-au înţeles deja.
  • FC VOLUNTARI. Eugen Pîrvulescu, fostul președinte al celor de la Pandurii, a fost ofertat de către trupa ilfoveană pentru a ocupa aceeași funcție. Momentan discuțiile sînt avansate, nefiind luată o decizie în ceea ce-l privește pe Dumitru Dragomir.
  • PETROLUL. Benoit Lesomier (mijlocaş stînga, 32 de ani), Fabrice Begeorgi (fundaş stînga, 28 de ani) şi Romain Inez (fundaş central, 27 de ani) au semnat ieri cu formația din Ploiești. Toți trei sînt francezi. Begeorgi a fost în sezonul 2005-2006 la Marseille, pentru care a prins și cîteva meciuri în prima ligă. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
tatutzu
tatutzu  •  31 Decembrie 2015, 00:57

„Campioana îl poate pierde pe Ciprian Marica. "Eu ştiu că e în discuţii avansate cu o echipă din Spania. Cu Getafe, cu care ar fi ajuns deja la un acord", a dezvăluit Marius Bilaşco la Dolce.” ~~~~~~~~~~~~~ Cum poți pierde ceva ce nu ai? Doar la ghesepe poți vedea o astfel de știre...

470605853116876
Florin Sbircia  •  30 Decembrie 2015, 19:50

da ai dreptate dar numai pe sfert nu pot sa spun pe jumate...si ca sa argumentez putin...toti patronii sunt patroni cu bani furati de la anrp de la afaceri cu terenurile armatei sau afaceri cu statul deci tot noi am platit ...vezi sponzorii echipelor de prima liga ...pandurii rapid steaua craiova asa petrolul cfr ...

babahuda
babahuda  •  30 Decembrie 2015, 18:40
Postat de Florin Sbircia pe 30 Decembrie 2015, 18:34

aia cu dananae e cea mai tare ...parca e de la tame news roman...adica 90 000de euro ptr 2 ani in care nu ai jucat 1 min plus bonus un nou contract ptr 2 ani in care nu joci 1min ...5000euro pe luna moca ...si noi injuram parlamentarii ptr 1500 euro ...tareee....

dananae e platit de un patron iar parlamentarii de noi ..aici e buba ..daca parlamentari ar fi platiti din privat nu ar interesa pe nimeni cat castiga dar cand ia din buzunarul meu,al tau,al nostru e problema ...daca parlamentarii ereu platiti de un patron erau demult concediati =))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close