FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

VIDEO 3 lucruri interesante despre marcatorul în vîrstă de 17 ani al lui Dinamo, Valentin Costache » A bătut Steaua de unul singur

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2016 19:50

Valentin Costache, 17 ani, a marcat un gol în meciul dintre Dinamo și Botoșani, fiind pentru prima dată titular în tricoul alb-roșu.

GSP.ro îți prezintă 3 lucruri interesante despre mijlocașul de bandă al lui Dinamo

A bătut singur Steaua

Anul trecut, în luna martie, Valentin Costache juca pentru Juniorii B ai lui Dinamo și a învins Steaua în Ghencea, scor 3-1. Două dintre reușite i-au aparținut celui care a marcat și în seara asta în poarta Botoșaniului. La aceea vreme, reporterul GSP chiar îl remarcase pe Costache, dar și pe atacantul Robert Moldoveanu, ambii de la Dinamo.

Originar din Videle

Costache s-a născut la 2 august 1998 în orașul Videle din județul Teleorman și are înălțimea de 1.75 m. Astfel, devine al doilea fotbalist născut în orășelul teleormănean care evoluează la nivel înalt, după legenda Stelei Costică Zamfir, care a bifat și 4 selecții la echipa națională.

Vezi VIDEO cu golul lui Costache

"e cel mai bun de la U17"

Dinamo l-a adus pe Costache în anul 2014 de la Clubul Școlar Sportiv 2. Mijlocașul dinamoviștilor joacă și pentru Naționala U17, iar în urmă cu un an șeful Centrului de Copii și Juniori al clubului Dinamo, Gabi Răduță, declara că "Valentin Costache e cel mai bun de la U17".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
theodoric
theodoric  •  15 Februarie 2016, 08:16
Postat de juliusmad pe 14 Februarie 2016, 22:05

tot timpul sunt nepotrivite mesajele astea de pace :))). alta e politica aici

politica cui , postacule? nu te chinui sa raspunzi ca te impiedici si doamne feresti iti ,,julesti'' nasu)))... de fapt ai recunoscut singur ca politica aici e sa postezi si sa aduni cat mai multe comentarii... )))) un postac))))

873506842768319
Manda Liviu  •  15 Februarie 2016, 00:46

Dupa un meci deja a fost facut erou.Cam mult ,dar astia sant ziaristi din Romania.Sa speram ca nu va fi si el unul din eroi gen Iancu , Valceanu, Ochirosi,Ionescu .......

ares123
ares123  •  14 Februarie 2016, 22:29

Tare poza...zici ca l-a vazut pe Anghelache gol....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează