FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 3-1

VIDEO A început sărbătoarea la Viitorul! Jucătorii lui Hagi au făcut spectacol după meciul cu Steaua: "Campionii! Campionii!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 09:19

Viitorul a învins-o fără drept de apel pe Steaua pe teren propriu, scor 3-1, și trupa lui Hagi a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului.

Echipa "Regelui" e lider în play-off după două etape, cu 30 de puncte, iar la finalul meciului cu Steaua jucătorii lui Hagi au simțit că e momentul lor și au pornit sărbătoarea pe teren.

Fotbaliștii liderului au cântat alături de propriii suporteri: "Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc? Viitorul e! Viitorul e!" și " Campionii! Campionii!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
aius
aius  •  20 Martie 2017, 09:41

Mai zicea un cioban,saptamana trecuta,mai zicea unul cu buteliie,parnaias,la fel acum cativa ani !:)))

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Martie 2017, 11:47

Mai usor cu pianul pe scarile "Viitorului" ca s-ar putea ca in urmatoarele trei meciuri sa aveti crampe musculare si sa ramineti tot la... 30 puncte! Cred ca pe acolo veti incremeni in acest play-off pentru ca nu o sa mai gasiti niste *** ca Reghecampf & Co care sa-si "imbete" jucatorii cu victoriile anterioare. Vai de psihologia voastra, habarnisti conducatori de la FCSB pentru ca v-ati batut singuri si in acest meci, dar si de titlul de campioni. Acum nu mai cita Becali ci un altul, Hagi, care cit de curind va "preda microfonul" altei echipe (CFR sau Astra).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează