FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ACS POLI 3-1

VIDEO Albu mută și câștigă » ACS Poli a pierdut cu Chiajna și are din nou emoții cu retrogradarea, scor 1-3

Explozia de bucurie a lui Albu (nr. 3), după golul de 2-1
Explozia de bucurie a lui Albu (nr. 3), după golul de 2-1

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2017 00:00

Bănățenii nu au avut niciun cuvânt de spus în fața ilfovenilor, mai odihniți și dornici de a rămâne și următorul sezon în Liga 1.

Ionuț Popa știa clar dinaintea meciului cât de importante sunt cele 3 puncte puse în joc: "Echipa care va câștiga va fi aproape salvată de la retrogradare". Antrenorul de pe Bega a gândit-o, dar ilfovenii au pus-o în practică.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Partida trebuia să se desfășoare peste 10 zile în mod normal, dar pentru că Poli joacă returul Cupei României pe 17 mai, planurile au fost date peste cap. Tot ei au avut de suferit din cauza programului.

Chiajna a defilat încă din prima repriză, când Pena a reluat cu capul din centrarea lui Deaconu (24). Chiar dacă în a doua repriză elevii lui Popa au ieșit mai motivați de la vestiar, oboseala și-a spus cuvântul și nu le-a permis să obțină nici măcar un punct.

Mailat le-a dat speranțe colegilor săi, egalând cu un șut frumos din afara careului (75). Dar Albu nu a ratat ocazia de a-și trece numele pe tabela de marcaj (85), la două minute după ce-i fusese anulat un alt gol pe motiv de ofsaid.

Intrat în minutul 90, Herea a arătat că talentul nu se duce odată cu trecerea anilor și i-a oferit o pasă de gol lui Feussi, care i-a umilit pe timișoreni în prelungirile meciului: 3-1!

Alexa poate respira liniștit, măcar pentru o vreme, pe când Popa se luptă în continuare cu adversarii și cu programările ciudate pentru a rămâne în prima divizie.

"Aveam mare nevoie de aceste 3 puncte, erau vitale pentru noi. Aveam o serie de rezultate negative, dar acum, dacă batem și la Pandurii, mai mult ca sigur scăpăm și de baraj"
Marius Pena, atacant Chiajna

"Retrogradarea nu este jucată. Credeți că totul este ușor pentru noi sau Chiajna? Credem în continuare în șansa noastră, încă putem să evităm și barajul"
Marius Croitoru, mijlocaș ACS Poli

"Greșelile pe care le-am făcut astăzi vreau să le pun pe seama oboselii, nu pe calitatea fotbalistică. Restanța Celta Vigo - Real Madrid se dispută după ce se termină toate etapele, noi suntem puși cu 10 zile înaintea etapei, este incredibil cum se fac programările în țara asta!"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

chiajna acs poli 3 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Mai 2017, 11:24

cine rade la urma ,rade mai bine ,nu intodeauna se potriveste "decat ultimul la oras mai bine primul la sat"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează