FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO Alexandru Măţel s-a înţeles cu Dinamo Zagreb » Astra a adus în locul lui un internaţional croat care impresionează cu viteza sa

Articol de - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 18:22

Coşmarul a luat sfîrşit pentru Alexandru Măţel. Internaţionalul român intrat în dizgraţia lui Ioan Niculae a făcut azi vizita medicală şi a semnat cu Dinamo Zagreb. 

Măţel se va alătura restul lotului, mîine, la Rovinja. Hrsport.net anunţă că Astra n-a stat prea mult pe gînduri iar în locul său a adus un internaţional de tineret croat.

Este vorba despre Toni Gorupec, fundaş dreapta de la Lokomotiva Zagreb în vîrstă de doar 21 de ani, care impresionează cu viteza sa.

Alexandru Măţel n-a mai jucat la Astra de la meciul din Supercupă cu Steaua. Acesta a fost lăsat să se antreneze singur după ce a anunţat conducerea că nu vrea să îşi prelungească înţelegerea.

VEZI VIDEO CU GORUPEC!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
xnread
xnread  •  16 Ianuarie 2015, 14:51

Buna ziua.Foarte straniu:site-ul oficial al "modrilor" nu anunta nimic iar din comentariile citite pe Hrsport.net la articolul respectiv suporterii croati spun ca Gorupec ar trebui sa fie incorporat iar nu citez:"straini simpatici care nu vor confirma intr-un an fiind nevoiti sa plece"(prima reactie);a doua incheiand cu "Problema e ca tineri croati trebuie sa mearga-n Romania sa caute o paine" ;-);-)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează