FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Ce făcea Alibec înaintea amicalului din această seară: imagini din Olanda

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2017 19:58

Denis Alibec continuă pregătirile separate pentru noul sezon. Atacantul nu s-a refăcut încă după accidentarea la inghinali.

După ce a ratat meciurile naționalei și primul cantonament al roș-albaștrilor din Slovacia, atacantul a început stagiul de pregătire din Olanda cu un antrenament separat.

Vârful de 26 de ani s-a pregătit separat și azi. A ieșit la alergări cu o oră înainte de jocul pe care echipa sa îl va juca împotriva lui Team Regio Arhnem, selecționata jucătorilor liberi de contract.

Lui Alibec i s-a alăturat și mijlocașul Robert Grecu (19 ani), fotbalist care va fi împrumutat la FCSB de la Viitorul. Acesta a jucat anul trecut la SCM Pitești, unde a fost împrumutat de echipa lui Hagi. 

Fotbalistului Stelei i-a recidivat pubalgia în cantonamentul naționalei pentru meciurile cu Polonia și Chile și Daum nu s-a putut baza pe el.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează