FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - VIITORUL 1-2

VIDEO Alibec înseamnă Liga 1! » Atacantul a fost decisiv în victoria Viitorului cu CSMS Iaşi, 2-1

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 aprilie 2013 22:45

Viitorul a ieşit de la retrogradare prin "dubla" lui Denis, golul victoriei venind cînd oaspeţii jucau în zece oameni!

Reducerea preţului biletelor, dublarea primei de victorie şi vizita primarului Nichita la vestiare, înainte de meci, au fost cîteva din încercările ieşenilor de-a monta echipa. Cu un succes, trupa lui Ciobotariu putea să respire, pentru prima oară în 2013, aerul de deasupra zonei retrogradării.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Efectul a fost nul în prima repriză, cînd Viitorul a ţinut frîiele şi a irosit ocazii importante prin Dică (7 şi 33 - bară) şi Chiţu (12). Iaşiul a arătat că joacă doar în minutul 21, cînd Pătulea a trimis "peste", dar s-a trezit cu un minut înainte de pauză: Milea a deschis scorul după o pasă luminoasă a lui Tudor.

Miza uriaşă a înceţoşat partida după odihnă, cînd s-a jucat mai mult cu sufletul decît cu mintea. La prima ocazie, minutul 69, Alibec a tranşat dominarea oaspeţilor. Deşi în inferioritate, Viitorul a lovit iar prin Alibec la o eroare uriaşă a lui Avrămia. Copoul plînge, puştii lui Hagi încă visează.

567878-csms-viitorul-1-2.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kanye
kanye  •  16 Aprilie 2013, 11:40

Oare mai exista articolul asta daca nu erau zvonurile legate de transferul la Steaua?Sincer! ?

ravenicka
ravenicka  •  16 Aprilie 2013, 10:10

Numa critici tipic romanesc pe aici, un prostalau il acuza pe HAGI de blaturi ca asa a visat el aseara si altul crede ca daca ai o academie si produci fotbalisti inseamna sa domini liga A din primul an. Culmea e ca stie si cum sta "cu capul" Alibec de parca a stat de vorba cu el zi de zi... In fine treaba voastra de critici, parerea mea este ca Hagi are un club frumos si daca se mentine in prima liga anul asta este o realizare buna! Nu stiu totusi ce va face daca vinde asa repede orice jucator mai buna care apare acolo. Mult succes in continuare!

mizzzerya
mizzzerya  •  16 Aprilie 2013, 02:14

ALIBEC : oportunist, norocos, oarecum pregatit fizic, psihic zero, tzeapa sigura pentru Steaua, inca un exemplu de "geniu nascut speratza" :)...AVRAMIA : ...gluma buna ....daca doarme bine noaptea poate fi 10% din Chiriches..... per total , un meci PENIBIL intre doua echipe SLABE. Un singur REGRET : Hagi este FURAT de cei din jurul lui si NU MERITA . "viitorul constantza" (cu litere mici...intentionat) este DEPARTE de ceea ce ar trebui sa fie ACADEMIA DE FOTBAL a Romaniei . ATAT . Pacat de efortul lui GICA HAGI !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează