FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

VIDEO Andrei Ciolacu nu ştie dacă l-a faultat pe Fanchone: "Nu am apucat să văd reluarea, dar cred că a fost gol valabil" :D

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 09:22

Atacantul Rapidului, Andrei Ciolacu, a oferit o declaraţie ciudată la finalul partidei Petrolul - Rapid, scor 0-0. Vîrful giuleştenilor a comentat faza golului anulat pentru fault în atac la Fanchone.

Întrebat despre faza la care a marcat după un fault evident la Fanchone, Ciolacu a spus la Look TV:
"Nu am apucat să văd reluarea, dar consider că a fost gol valabil".

Ciolacu crede că Rapid s-a prezentat bine în faţa unei echipe ca Petrolul: "E un rezultat echitabil. Aş fi vrut să dedic golul întregii echipe, dar n-a fost să fie. Am avut ocazii mai clare decît Petrolul. O echipă foarte valoroasă, pregătită foarte bine, cred că va încheia campionatul pe un loc cît mai bun. Noi am încercat să jucăm un fotbal de calitate. Consider că am meritat acest egal.

Va fi din nou un meci greu, noi încercăm să nu ne gîndim la nesiguranţa de la nivelul conducerii. Le urez celor de la Petrolul să termine cît mai sus în clasament".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
andrei.f
andrei.f  •  17 August 2014, 15:02

Sunt rapidişti care nu-şi dau seama când devin ridicoli !

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  17 August 2014, 14:28
Postat de supereduardo10 pe 17 August 2014, 00:06

Nu a fost frate fault sa va zic si dc Ciolacu ii ia fata fundasului si are mana pe gatul sau dar daca va uitati atent mana e "bleaga" nu-l trage si nu-l apuca cu ea, plus ca petrolistul face un plonjon sa-l incurce pe atacant. Parerea mea ca este o faza controversata dar dupa mine a fost gol valabil. Macar daca am incurcat Petrolul sa-i fi batut.

mana bleaga, ce sa'i faci. il luase de gat, prieteneste sa plece la o bere, impreuna. se pot face multe cu mana bleaga. mano del dios, cum zicea un mare fotbalist. sa ramana asa, a fost gol bleg, cu mana bleaga.

dubluv
dubluv  •  17 August 2014, 12:34
Postat de solomon_i pe 17 August 2014, 08:24

"Nu am apucat să văd reluarea, dar consider că a fost gol valabil". Acest raspuns arata nivelul de inteligenta a acestui jucator. El stia foarte bine ce a facut...!

"nu stiu daca am jucat cu Petrolul, nu am apucat sa vad foaia de joc".

Vezi toate comentariile (21)
Comentează