FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Ar fi cea mai tare mutare din fotbalul românesc » Bild anunță azi: "Steaua, variantă de transfer pentru o supervedetă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 12:18

Cotidianul german Bild lansează azi o ipoteză greu de crezut chiar și pentru cei mai optimiști fani ai Stelei, mai ales că echipa traversează o perioadă delicată, iar patronul Gigi Becali a anunțat că nu vrea să mai bage bani în echipă.

Nemții anunță că una dintre variantele de transfer pentru mijlocașul ofensiv Kevin-Prince Boateng, 28 de ani,  ar fi Steaua!

bild2

Cum în toate campionatele puternice perioada de transferuri s-a încheiat, singurele variante pentru Boateng, care nu mai are echipă de trei luni, sînt țările mai mici din punct de vedere fotbalistic unde perioada de mercato este încă deschisă. Printre acestea se numără România, Mexic, Australia, Albania, Finlanda sau Israel.

Aceeași sursă notează totuși că un mare impediment în calea afacerii ar fi salariul foarte mare al jucătorului.

Kevin-Prince Boateng a cîștigat de-a lungul carierei Serie A și Supercupa Italiei cu AC Milan. În 2012, fotbalistul ghanez era cotat la nu mai puțin de 23 de milioane de euro și era în vîrful carierei! Acum, este evaluat la 6 milioane. După ce a plecat de la AC Milan a ajuns la Schalke, iar cariera sa a intrat într-un declin total, reușind doar 7 goluri în 54 de meciuri.

Șansele ca fotbalistul să ajungă la Steaua ar sta în picioare doar dacă luăm în calcul că Boateng a fost la un pas să semneze ultima oară cu FC Sion, din Elveția, dar a picat testele fizice așa cum s-a întîmplat și la Al Ittihad.

Informația oferită de presa germană a fost primită cu amuzament de cititorii GSP.ro. 

Postat de mal.
la 02 Septembrie 2015, 12:45

Se mai anunță următoarele transferuri: Gerard la Petrolul, Roben la Botoșani, Sterling la Voluntari și Messi la Voluntari; astea sunt sigure! În discuție: Ronaldo la Chiajna și Bale la ACS Poli Timișoara... Mari nebunatici sunteți!

Postat de bandoleros
la 02 Septembrie 2015, 12:49

Daca e asa, trebuie musai sa il transfere si pe Crudeli, altfel nu se poate. Boa Boa Teng Teng.

Postat de 76dani
la 02 Septembrie 2015, 12:53

Nu e 1 aprilie dar vad ca unii se tin de glume. Tare asta. Mor de ras.

Postat de ogica30
la 02 Septembrie 2015, 12:54

si intr-un final steaua nu-l va transfera pe prince boateng ci pe printul de romania...

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
claudiu75
claudiu75  •  03 Septembrie 2015, 12:57

Probabil Steaua (FCSB) s-a reprofilat si organizeaza vreun concurs de pescuit la care vine Boateng pentru ca nu are altceva de facut in aceasta perioada

485818904928972
Vox NoVox  •  03 Septembrie 2015, 02:50

Ar putea veni la Steaua daca: 1.Asteapta un an sa se refaca!!!! Practic sa ii plateasca salariul ca ajutor social 2.Salariul lui sa fie mult mai mic!!!! 3. Boateng vine actionar la Steaua si isi plateste propriu salariu!!!! 4.Cand ii creste cota de piata la Steaua inapoi, devine patron cu actiuni majoritare si plateste cu Cash ca , deh , se transfera de la Steaua sa cumpere stadionul cu tot cu echipa!!!

gabri80el
gabri80el  •  03 Septembrie 2015, 01:57

ala nu vine in romania nici la 40 de ani si sigur nici nu stie ce-i aia romania:))))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează