FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 2-2

VIDEO Astra - Viitorul 2-2 » Meci spectaculos la Giurgiu! Cernat a reuşit o dublă pentru echipa lui Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 18:30

Astra şi  Viitorul au terminat la egalitate, 2-2, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1.

Vezi aici video

Marius Şumudică nu şi-a menajat jucătorii importanţi pentru meciul cu West Ham, de miercuri, şi a trimis pe teren cea mai bună echipă.

Meciul a început liniştit, iar în primele 40 de minute nu au fost ocazii importante. În ultimele cinci minute ale primei părţi, partida s-a încins după cele ambele formaţii au marcat.

Valerică Găman a deschis scorul în minutul 40. Fundaşul Astrei a marcat cu o lovitură de cap din şase metri, după un corner al lui Budescu. Scorul la pauză a fost egal, după ce Florin Cernat a marcat în minutul 44. Căpitanul Viitorului a marcat cu o superexecuţie din voleu de la 12 metri.

A doua repriză a fost una echilibrată, cele două formaţii impărţindu-şi momentele bune şi de dominare. 

În minutul 80, Budescu a adus-o pe Astra în avantaj. Căpitanul giurgiuvenilor a marcat din lovitură liberă de la 18 metri, din colţul careului. Finalul a fost unul dramatic. Viitorul a pus presiune pe Astra, iar în minutul 92 a egalat. Cernat a profitat de un marcaj larg şi a marcat cu o lovitură de cap de la şase metri.

După acest rezultat, Astra acumulează cinci puncte şi rămîne pe locul şase, iar Viitorul ajunge la patru egaluri în tot atîtea meciuri şi rămîne pe locul şapte.

Vezi aici meciul liveTEXT

 

Astra - Viitorul 2-2 (Găman 40', Budescu 80' / Cernat 44', 92') 

Astra: Lung jr - Quieiros, Găman, Geraldo, Junior Morais - Takayuki, Boldrin (Dandea 77')- Enache(Florea 61'), Teixeira (Ioniţă 68'), De Amorim - Budescu
Rezerve: Gavrilaş, Oros, Lovin,  Stan
Antrenor: Marius Șumudică

Viitorul: Buzbuchi -  Benzar, Mitrea, Filip, C. Ganea - R. Marin, Nedelcu, Aganovici (Mişelăricu 74') - F. Cernat, Gavra(Ciupe 68'), Fl. Tănase
Rezerve: Rîmniceanu, Chiţu, Hagi, Achim, Casap
Antrenor: Gheorghe Hagi 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (104)
zecs93
zecs93  •  03 August 2015, 00:22
Postat de John Milne pe 02 August 2015, 20:16

*** insolventi au cazut pe locu' 6 . :))))))))

da *** pentru ca DINAMO nu a jucat, of of ce minte creatza aveti, se vede ca sunteti o11tzee, daca DINAMO bate pe ce loc ajunge, i-a sa aud ??? hmm stiam si eu, ai ramas pe vara corigent !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

disclosure
disclosure  •  02 August 2015, 23:45
Postat de zidane92 pe 02 August 2015, 22:43

Plang gloriile stelei in mormant cand vad ce sustinatori are aceasta echipa in 2015 ***,***(hai ca am fost bun la asta cine intelge ce vreau sa zic bine cine nu intelege aia e,hai sa vedem ce mai e de moderat in comentariul meu) jignesc fara cea mai mica urma de bun simt si inteligenta gloriile stelei,ei il jignesc pe capitanul echipei ce le-a adus gloria europeana ,locul intre marile echipe din europa si trofeul cu care se cred ei miezul din fanta de parca acesti pseudosuporteri au jucat la sevilla,cu anderlecht ,kuusysy sau honved, nu tudorel stoica,nu boloni ,nu balint s.a.m.d

Esti un papagal. Bravo , *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  02 August 2015, 23:19

Zidan92...6 va da Steaua!!!! Vreau sa-ți citesc elucubrațiile atunci...prostiile care le spui acuma sunt doar copilării, frustrările unuia care și acum îl așteaptă săptămânal pe Yazalde la aeroport cu un buchet de flori rosu-albastre la aeroport și cele ale unuia care încă mai vede în anghelache și negociat salvatorii echipei...dinu vama și strâmbi sunt doar instrumentele securist lui și nepotului neocomunisti infractor de a eluda campionatul prin uzanta butoanelor de convingere pe care cei doi, știm cu toții, prin funcția si pozitia in sistem a celor doi enumerați mai sus au acces.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează