FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - ASTRA 1-3

VIDEO Asul lui Mulţescu » Astra s-a impus în deplasarea de la U Cluj şi a ajuns la două puncte de lider

Superioritatea oaspeţilor a fost evidentă // Foto: Silviu Cristea
Superioritatea oaspeţilor a fost evidentă // Foto: Silviu Cristea

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 17:50

Trimis pe teren pe final, Budescu a decis învingătoarea cu o "dublă" de efect.

Trupa lui Mulţescu a trecut rapid peste politeţuri. Mureşan a trimis o minge peste apărarea gazdelor, Takayuki s-a desprins din marcajul lui Erico şi şi-a plasat lovitura de cap în dreapta lui Balauru (4): 0-1. U a replicat instant. Alex a scos un penalty la un duel cu Mureşan, iar Dinu a transformat fără emoţii (8): 1-1! Meciul a avut în continuare faze de poartă. Cea mai încinsă, pe finalul primei părţi, cînd Nicola şi Christou au scos de pe linia porţii şuturile lui Ivanovski şi Fatai (41).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

S-a ratat la foc automat şi în repriza secundă. Alex a avut o execuţie jenantă după ce Gavrilaş i-a făcut un cadou neaşteptat (52). Kovacs a ieşit şi el în prim-plan, cînd a trimis un fotoreporter în tribună pentru că a îndrăznit să-i corecteze o decizie. Mulţescu a gestionat mai bine finalul. Nea Gigi l-a aruncat în luptă pe Budescu, care a marcat la prima atingere de balon (75): 1-2! La cealaltă poartă, Alex a ratat incredibil din 3 metri (89)! Tot Budescu a stabilit scorul final, 1-3, în prelungiri, iar Astra, la al patrulea succes consecutiv, rămîne la două puncte de lider.

Cu Dinamo, la Buzău?
Clubul Universitatea e somat de Consiliul Judeţean să-şi achite datoriile pentru chiria stadionului. Anamaria Prodan a anunţat că meciul cu Dinamo, din runda următoare, nu se va disputa pe Cluj Arena. "Trebuie să ne plătim urgent datoriile pentru că în caz contrar nu vom putea juca sîmbătă pe Cluj Arena. În opinia mea, şansele sînt în acest moment de 0 la sută", a spus Prodan.

"Nu e nici un secret. Vorbim doar de muncă, de disciplină în joc, de strategie şi de schimbări inspirate" (Gigi Mulţescu, antrenor Astra)

521938-caseta-u-cluj-astra.jpg

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
mihnea80
mihnea80  •  18 Septembrie 2012, 14:37

Kovacs si-a batut efectiv joc de noi, mai ales in repriza secunda. Cine i-a telefonat la pauza sa-l atentioneze?! Incredibil cum intorcea deciziile arbitrilor asistenti, care acordau out pt U. Macar de n-as fi vazut, dar am fost acolo, pe partea aceea, in timp ce el (Kovacs) nu era pe faza. Apoi ne-a dat la cartonase in prostie, nejustificate si orice atingere era fault pt. Astra. Avem noi carentele noastre la echipa, dar acestea nu justifica arbitrajul pro-ploiesteaon-giurgiuvean a lui Kovacs! Merita sa stea pe tusa cel putin 4 etape pentru bataie de joc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează