FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASA 2-0

VIDEO Au rupt blestemul » În sfârșit, victorie pentru Concordia! Chiajna s-a impus în meciul cu ASA, scor 2-0

Grădinaru şi Cristescu au adus Chiajnei o victorie vitală în lupta pentru evitarea retrogradării
Grădinaru şi Cristescu au adus Chiajnei o victorie vitală în lupta pentru evitarea retrogradării

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 00:00

Concordia a reuşit să ia trei puncte, aseară, cu ASA, cu toate că nivelul calitativ al partidei a fost undeva între antijoc şi ceva de neprivit. 

Cel puţin până prin minutul 71, când Grădinaru a apărut cu un şut din cădere în centrul careului, după un duel aerian pentru un balon venit din corner. Opt minute mai târziu, Cristescu a majorat scorul după o  gafă monumentală a portarului mureşean Eduard Pap.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La o lovitură de colţ a echipei din judeţul Ilfov, portarul lui ASA a scăpat din mâini mingea, cu toate că nu era incomodat de absolut nimeni. Intrat în minutul 73 în locul lui Ovidiu Herea, Marian Cristescu a fost atent şi a reuşit să bage mingea în poartă din nici doi metri.

Astfel, Chiajna a  luat trei puncte pentru prima oară după o serie de zece meciuri fără victorie. Târgu Mureş şi-a "consolidat" ultima poziţie din clasament, fiind, mai mult ca sigur, condamnată la retrogradare.

"E o perioadă dificilă, veneam după o perioadă lungă fără victorie, aşa că acest succes e foarte mare. Cei din conducere au făcut eforturi să avem banii la zi şi trebuie să le mulţumim şi să scăpăm de la retrogradare"
Răzvan Grădinaru, mijlocaş Chiajna

chiajna asa 2 0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează