FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSMS IAŞI 1-0

VIDEO Buona Fortuna! » Norocul lui Marius Alexe, decisiv pentru Dinamo: 1-0 cu CSMS Iaşi

Alexe a ajuns la al doilea gol în acest sezon în trei meciuri
Alexe a ajuns la al doilea gol în acest sezon în trei meciuri

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 23:40

Alexe s-a întors din Italia mai norocos decît a fost vreodată: a bătut Iaşiul cu o minge primită cadou de la adversar, după ce punctase din penalty la Botoşani.

Dinamo arată ca un şantier pe care îl vezi început, dar te îndoieşti că va fi încheiat vreodată. Sau nu prea curînd, oricum. "Cîinii" continuă trialurile care fac echipa să semene mai mult cu formatul unei emisiuni TV căutătoare de talente.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Nedelcearu şi Gavrilă sînt numele cele mai recente cu care Stoican caută să-şi completeze formula într-o vreme în care amintirile cu Dinamo plătind sume de transfer şi salarii mari par reminiscenţe de pe timpul dinozaurilor.

Echipa creată de la solduri joacă mai bine decît te-ai aştepta de la ea după ce vei fi analizat numele şi cotele de piaţă ale jucătorilor. Dar binele din jocul lui Dinamo e măsurat doar în raport cu criza teribilă care şuieră prin Ştefan cel Mare, nu cu istoria clubului.

Lipici pentru Alexe
Matei e noul star al roş-albilor. Sigur, Cosmin arată altfel decît puştiul imposibil de controlat pe care l-a aruncat Steaua, dar nici el nu e Mutu sau Marius Niculae, două dintre vedetele reale create în trecutul recent al lui Dinamo. Matei îşi prelungeşte mingea, dezamăgitor pentru un fotbalist considerat foarte tehnic, şi strică un atac bun. Apoi produce o fază şi ratează Bilinski.

New-entry Gavrilă uimeşte cu un şut formidabil, un stîng de la 25 de metri direct în transversală! O realizare rară în jocul lui Dinamo, care devine tot mai lent. Şi echipa lui Stoican e din ce în ce mai speriată de replicile ofensive ale Iaşiului, cu Creţu incredibil de agil, jucătorul de 1,90 metri reprofilat din stoper în închizător şi astăzi vîrf.

Lui Marc îi tremură mîinile pe minge şi o împinge în bară! Haios, dacă nu eşti suporter dinamovist. Şi spectaculos, aşa cum a fost întreg meciul, unul mai bun decît erau previziunile.

Decis însă de un atac banal, cu o pasă a lui Rotariu pe care Alexe a "înţepat-o" în plasă. Ghinion pentru Iaşi, timp cîştigat de Stoican. Care continuă selecţia, cu jucători "scoşi din pălărie".

"Am greşit copilăreşte, am avut bară şi cred că un rezultat de egalitate era echitabil. Echipa creşte de la joc la joc pentru că se antrenează la un nivel înalt. Dobre, Creţu şi Onduku au făcut o partidă mare" (Ionuţ Chirilă, antrenor CSMS Iaşi)

"Sînt bucuros că am stat pe bancă, sînt bucuros că am cîştigat meciul. O dată cu venirea lui Ionuţ Chirilă, această echipă a început să joace fotbal. Am avut situaţii bune de a marca" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Dinamo este o mare echipă a campionatului şi au aşteptat o singură greşeală pentru a ne taxa. Trebuie să batem neapărat Chiajna în etapa viitoare pentru a cîştiga puncte şi a ne îmbunătăţi moralul" (Ionuţ Voicu, fundaş CSMS Iaşi)

634663-dinamo-csms-1-0.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 15:11

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 15:11

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 15:02

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează