FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

VIDEO Ca Prunea-n 94! Eroarea gravă a lui Niță a adus golul CFR-ului din minutul 45

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 21:49

CFR Cluj a deschis scorul cu FCSB cu un minut înainte de pauză prin spaniolul Urko Vera, cel care a avut un gol anulat și în startul partidei (DETALII AICI).

Acesta a marcat cu capul după centrarea lui Deac, profitând și de eroarea lui Niță, care a ieșit complet greșit pe centrare. (VIDEO cu golul clujenilor și ieșirea neinspirată a stelistului)

Reușita lui Vera a adus aminte, inevitabil, de greșeala lui Florin Prunea din meciul România - Suedia din sferturile de finală ale Mondialului din 1994. Atunci, România conducea cu 2-1 în prelungirile partidei, dar Kenneth Anderson a egalat în minutul 115, după o ieșire greșită a lui Prunea, asemănătoare cu cea a lui Niță. 

"Tricolorii" s-au văzut învinși atunci în urma executării loviturilor de departajare, ratând o ocazie uriașă de a ajunge în careul de ași al Mondialului american. 

 

AICI poți urmări în format liveTEXT duelul dintre CFR Cluj și FCSB.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
106452019897999
Eduard Girnita  •  22 Septembrie 2017, 07:56

Pai Prunea a fost portar ? Poate la vre-o uzina, fabrica, ceva, ca de fotbal nici vorba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează