FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASA TG. MUREŞ 1-1

VIDEO Cătălin Samoilă, desfiinţat după eroare de la gol: "Un portar bun oprea şutul lui Gabi Mureşan cu piciorul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 23:44

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a vorbit despre eroare lui Cătălin Samoilă de la golul marcat de ASA Tg. Mureş împotriva "cîinilor", 1-1.
"Dinamo n-a avut claritate în joc, deşi a jucat jumătate de oră în superioritate. Poate că jocul ar fi fost mai spectaculos dacă Tg. Mureş ar fi jucat şi pe atac. Rezultatul e echitabil, un punct cîştigat de ambele echipe, deşi fiecare a trecut pe lîngă victorie.

Golul lui Gabi Mureşan e unul inexplicabil. Samoilă nu are nici o scuză, un portar mare oprea acel şut cu piciorul. Este greşit să stai cu 4 apărători, cînd adversarul are doar un atacant şi mai are şi un jucător eliminat", a spus Cornel Dinu la Look Tv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Septembrie 2014, 01:19

FORZA DINAMO, ALE !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 13:52
Postat de sbageorge pe 10 August 2014, 00:13

gabi muresan parca a dat asa goluri si in Champions league?

da.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 13:51
Postat de euxin5 pe 10 August 2014, 08:07

Stoican, o rusine de antrenor. Ii plafoneaza pe Rotariu si pe Serban, cei mai promitatori tineri jucatori, face intotdeauna schimbari fara sens care diminueaza echipa. De cand antreneaza pe Dinamo, niciodata nu a facut o schimbare inteligenta. Dupa Thomas, are o noua feblete, Barboianu. Un meci nul penibil, din nou, contra unei echipe in 10 oameni. Dinamo, fara perspectiva.

are multi jucatori de valoare, pe care ii exclude din lot, dupa cum ii dicteaza unii si altii. cordos, grecu, gavrila, nedelcearu, vaduva, krausz, serban, buia, rotariu, miranda... inca nu sunt folositi cum trebuie !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează