FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ASA 1-1

VIDEO Ce lovituri! Voluntari și ASA s-au întrecut în execuții superbe din faze fixe: scor 1-1

Meciul s-a jucat pe o vreme oribilă // Foto: sportpictures.eu
Meciul s-a jucat pe o vreme oribilă // Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 00:00

Voluntari-ASA a fost un exercițiu de faze fixe, cu executanți talentați și portari cooperanți.

Mingote fixează zidul ciudat și Adrian Bălan profită de breșa evidentă, plasează mingea cu interiorul în colțul lung, lângă bară. Zidul nici n-a mai contat, atât de prost a fost așezat!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

De parcă portughezul ar fi necesitat protecție, nu poarta era obiectivul de apărat cu zid. Cu execuția asta, Bălan l-a obligat pe Vlad Morar. Atacantul Mureșului a dat prima replică, o lovitură liberă de la 25 de metri trimisă direct în bară.

Portarii contribuie la show

Traiectoria ciudată îl păcălise pe Balauru, goalkeeperul a avut noroc că balonul nu a coborât mai mult, cât să-și fi făcut loc sub transversală. Concursul poate să continue! Morar mai face o încercare, cu o fază fixă mai de aproape, 18 metri și un pic lateral dreapta, lângă linia careului.

Balauru îl egalează pe Mingote la greșeli. Vlad plasează mingea peste zid, însă nu chiar lângă bară. Portarul pare să ajungă la timp, apoi se oprește inexplicabil și lasă balonul în plasă, poate de teama unui contact cu bara. Voluntari- ASA 1-1 și același scor în disputele Bălan-Morar și Balauru-Mingote.

Staruri la retrogradare

Spectacolul cu fotbaliști ale căror nume le depășesc valoarea la zi nu influențează mult clasamentul pentru nimeni. Voluntari rămâne blocată în zona de play-out, aproape de poziția care duce în baraj. Iar ASA păstrează pe fruntea lui Zicu și a lui Gabi Mureșan eticheta "condamnați la retrogradare".

Costin Lazăr, Cernat, Zicu ating mingea frumos, din întâlnirea lor rezultă și în 2016 un joc spectaculos, chiar dacă sunt fotbaliști care și-au consumat forma cea mai bună în urmă cu un deceniu. Clasamentul nu premiază talentul aflat la final de carieră și de aceea numele mari rămân să populeze subsolul.

Candrea trebuia eliminat

Sebastian Colțescu a iertat-o pe ASA, care trebuia să rămână în inferioritate din minutul 70. Candrea merita al doilea "galben" pentru un atac urât, intenționat, asupra lui Acsinte.

Mijlocașul mureșean a scos balonul cu o alunecare pe care a continuat-o, din inerție, dar intenționat a încheiat intervenția cu piciorul pe piciorul lui Acsinte, aflat în fața lui.

Candrea ridică piciorul pe coapsa lui Acsinte exact în momentul în care își dă seama că tacklingul lui se poate opri pe coapsa adversarului. Colțescu l-a iertat de eliminare.

"A fost un meci frumos, păcat că am luat doar un punct. Ne facem treaba ca profesioniștii până la iarnă și o să vedem atunci care va fi situația financiară a clubului. Așteptăm ceva bani chiar săptămâna asta"
Vlad Morar, atacant ASA

"E un punct luat în deplasare contra unei echipe bune, rezultatul ne dă încredere. Viitorul depinde în continuare de bani, dacă nu se rezolvă problemele economice e greu să ne salvăm"
Dan Alexa, antrenor ASA

voluntari asa 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează