FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO CFR pregătește primul tun pe piața transferurilor! Un atacant de 3,5 milioane de euro este aproape să vină în Gruia

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 15:36

CFR Cluj este pe cale să-l aducă la echipă pe Cicero, un jucător cumpărat de Dinamo Moscova, în 2005, cu 3,5 milioane de euro de la Braga. 

Clujenii vor reforma lotul din vară, iar mai mulți jucători care sunt la final de contract nu vor continua la echipă.

Oficialii ardelenilor au început să își facă deja lista cu achiziții, iar una dintre principalele ținte este Cicero, un atacant de careu din Guinea-Bissau.

Vârful de 30 de ani și 1,89 metri înălțime joacă în acest moment în prima ligă din Portugalia, la Pacos Ferreira, însă îi expiră contractul în vară, iar atât jucătorul, cât și clubul se gândesc să se despartă. Despre interesul clujenilor scriu cei de la record.pt, un reputat site de sport din Portugalia.

Cariera lui Cicero Casimiro Sanchez Semedo a început fulminant, când la doar 17 ani a fost promovat la prima echipă Bragăi. A bifat prezențe la echipele de tineret ale Portugaliei și, în 2005, rușii de la Dinamo Moscova l-au transferat pentru 3,5 milioane de euro.

Nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor. Au urmat pentru atacant echipe precum Vitoria Guimaraes, Oliveirense, Rio Ave, Pacos Ferreira, Moreirense, din Portugalia, Astana din Kazakhstan și Sanliurfaspor, din Turcia.

CFR-ul l-ar putea pierde pe Cristi Bud în această vară, care ar putea semna cu Dinamo, iar cei de la club văd în Cicero înlocuitorul perfect.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
870797579666969
Ernest Pap  •  21 Aprilie 2017, 08:43

Dacă dă la CFR atâtea goluri câte a dat în acest filmuleț CFR-ul ia Campionatul la pas de plimbare

piet
piet  •  20 Aprilie 2017, 22:01

sa fim seriosi asta la ora asta valoreaza cat o ceapa degerata .e atractiv pentru mocangii gen cfr

bakunin
bakunin  •  20 Aprilie 2017, 17:10
Postat de unico_biancorossi pe 20 Aprilie 2017, 16:40

Cicero joaca bine numai daca face tandem cu Seneca, sau macar cu Democrit.

Anaxagoras ar fi o tinta interesanta, avea joc de cap bun in tinerete

Vezi toate comentariile (5)
Comentează