FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CFR 0-1

VIDEO Cine-a stins lumina? » Jocul îngrozitor dintre Pandurii şi CFR Cluj, 0-1, decis de o fază fixă în prelungiri

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 martie 2014 23:39

În seara cînd s-a celebrat "Ora pămîntului", Piccolo a adus singura rază de lumină într-un meci cu o mulţime de greşeli individuale


Una dintre teoriile lui Einstein spune că timpul trece mai repede la altitudine. Dacă aşa o fi, iar celebrii cercetători britanici cică ar fi confirmat teza fizicianului german, e clar că wikipedia minte cînd spune că Tîrgu Jiu e la numai 210 metri altitudine, iar Clujul la 410 metri deasupra nivelului mării!

Click aici pentru VIDEO!

Altfel nu se pot explica picajele colosale suferite de cele două formaţii într-un interval de timp relativ scurt. Acum doar cîteva luni, gorjenii, e adevărat că dirijaţi de genialul Eric, băteau pas de defilare prin Europa, iar doar un an şi-un pic în urmă, ardelenii cîştigau pe Old Trafford, cu Ferguson pe banca lui United!, apoi schimbau pase la-ncălzire cu Milito şi Cassano.

Iar prima repriză de aseară a fost un certificat în plus pentru criza de identitate a "pandurilor" şi a "feroviarilor". Cu foamea potolită chiar cu puţin timp înaintea startului partidei, cînd li s-au virat în conturi două din cele patru salarii restante, elevii lui Miriuţă au arestat mingea din start, însă n-au prea ştiut la ce le foloseşte asta. Pentru că atitudinea e necesară, dar nu şi suficientă, cînd de pe bancă nu vin şi niscaiva idei! Astfel că la vestiare se putea intra cu avantaj în dreptul gazdelor, dacă Giusti (39) era mai limpede şi mai rapid în gîndire şi-l învingea pe Felgueiras din postură de "1 la 1", la cea mai evidentă oportunitate de a marca din mitan.

Einstein, fă ceva! A făcut Piccolo
Nici după întrerupere jucătorii n-au dorit să arate spectatorilor de ce-s plătiţi, măcar unii dintre ei, cu mii sau zeci de mii de euro lunar! Festivalul de execuţii comice n-a avut un învingător clar, deşi în concurs s-au înscris aproape toţi cei de pe gazon.
CFR a continuat să macine în gol, cum să dai gol cînd loviturile libere directe sînt bătute de Rada?!, în vreme ce trupa lui Pustai a tot sperat să dea lovitura pe o contră norocoasă, astfel că remiza albă nu putea fi colorată decît dacă Einstein ar fi inventat încă o teorie, conform căreia se poate pune gol şi cînd şuturile lovesc Poarta Sărutului din apropiere!

Pînă la urmă, în prelungiri, Einstein s-a reîncarnat în Piccolo, italianul a pus fericit capul la o prelungire din corner a lui Rada şi uite cum poţi cîştiga trei puncte jucînd mai mult decît prost!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
albusibiu
albusibiu  •  31 Martie 2014, 10:45

Sa-i spuna cineva nesemnatului (sau "neinsemnatului") autor al acestui articol ca la CFR Rada a fost intotdeauna in top 3 executanti ai loviturilor libere, fiind un excelent tintas la loviturile libere din apropiere. Ca sa faci un articol de sport trebuie sa ai si un background, ceva documentare, nu numai sa spargi seminte la masa presei, in tribuna.

daniaania
daniaania  •  30 Martie 2014, 22:13
Postat de tbone pe 30 Martie 2014, 12:20

un je3g de echipa cefura asta e adevarul, cu niste jeghuri de suporteri maghiari opariti si analfabeti

Da, prost mai esti!!! Daca patonul vostru este armean sau ce -o fi, si voi sunti?omentariul tău...

daniaania
daniaania  •  30 Martie 2014, 22:09

A fost un meci mai slab...dar mai bun ca si celelalte. Si am castigat. Nu mai exagerati si va bucurati aiurea...problemele vin si la voi, ciudosilor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close