FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - GAZ METAN 1-1

VIDEO Concordia și Gaz Metan încheie indecis anul, 1-1 » Oaspeții au reușit un eurogol

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 17:47

Concordia Chiajna și Gaz Metan Mediaș, echipe din subsolul clasamentului, au terminat la egalitate, scor 1-1, cel de-al doilea meci al etapei a 22-a din Liga 1.

Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 1-1
Au marcat:
Cristescu '49 / Chamed '61
TEXT / VIDEO

Meciul a început cu o dominare autoritară a gazdelor, care au irosit două ocazii mari: Mai întâi, Pleșca a intervenit excelent la lovitura de cap a lui Cristescu, în minutul 13. Ulterior, Concordia a mai ratat o ocazie uriașă, șutul bun din lovitură liberă al lui Bumba fiind respins de același Pleșca, care a confirmat evoluția bună din meciul cu CSU Craiova, când a reușit să apere un penalty în prelungirile partidei.

Gaz Metan a contracart în minutul 32, Golubovici irosind o ocazie imensă, finalizând lamentabil cu călcâiul după o pasă inspirată a lui Chamed.

Echipa lui Ion Moldovan a deschis scorul în minutul 49, când Marian Cristescu a înscris cu capul după centrarea perfectă a lui Pena.

Oaspeții au egalat în minutul 61, când Nasser Chamed, jucător originar din Comore, a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, lăsându-l fără replică pe Bălgrădean.

Finalul de meci a fost animat de eliminarea lui Marian Cristescu, cel care a văzut roșu direct din partea arbitrului Marcel Bîrsan pentru o lovitură aplicată unui jucător al medieșenilor.

Concordia Chiajna a acumulat 24 de puncte, aflându-se pe locul 10 în Liga 1.De partea cealaltă, Gaz Metan se află pe locul 12, cu 15 puncte, la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Grădinaru, Albu, A. Marc, Fota - Oct. Deaconu, Bucșa - Bawab, M. Cristescu, Bumba - M. Pena
Rezerve: Caparco, Bud, Manasse, Babici, Batin, Bărboianu, V. Gheorghe
Antrenor:
Ion Moldovan

Gaz Metan Mediaș: Pleșca - Sg. Popovici, Sârghi, I. Cristea, R. Romeo - Bic, I. Neagu, Chamed - Golubovici, Buziuc, Tîrcoveanu
Rezerve: Greab, Zderici, Curtean, Manole, Olaru, Danci
Antrenor:
Cristi Pustai

Arbitru: Marcel Bîrsan
A1: Vlad Bârleanu
A2: Daniel Hulubei

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează