FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

VIDEO Costache a făcut legea în echipa lui Dinamo » Ce note au primit ceilalți "cîini" inclusiv Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 23:29

Dinamo a cîștigat la limită primul meci oficial din 2016, 1-0 cu FC Botoașani, după golul tînărului de 17 ani Valentin Costache.

De altfel, Costache a fost cel mai bun jucător de pe teren, fiind notat de Gazeta Sporturilor cu 8. Următorii jucători din tabăra dinamovistă care au confirmat au fost Puljici, Mevlja, Palici și Ekeng, care au fost notați cu 7.

Și antrenorul Mircea Rednic a fost în ton cu cei 4 dinamoviști amintiți mai sus și a primit tot nota 7.

Click aici pentru VIDEO!

De partea cealaltă, cei mai buni jucători de la FC Botoșani au fost Cabrera, Dimitrov și Ngadeu, care au fost notați cu 6. Cristi Pustai a primit nota 5.

caseta dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
reddogsv
reddogsv  •  15 Februarie 2016, 09:37

Interesanta statistica gsp-ului. La suturi pe poarta BT conduce cu 1-0 dar Dinamo a invins cu acelasi scor! Senzational!. Nu mai spun ca Cernauskas desi nu a primit gol a luat doar 5, la Olteanu care a fost cu o clasa peste toti a luat 6, mai mica decat Mevlija!

mickey13
mickey13  •  15 Februarie 2016, 09:36

Ma da' rai mai sunteti si voi... Se vede pe grafic ca sunt 6 suturi. Nici nu trebuia scrisa cifra aia!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  15 Februarie 2016, 09:20

NU mai zic ca ia notat pe Bizon si Batin cu aceasi nota ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează