FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 0-0

VIDEO şi FOTO CS U Craiova - Steaua 0-0 » Roş-albaştrii n-au marcat în ultimele două meciuri

Foto: Alex Nicodim +12   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 17:40

CS U Craiova şi Steaua au terminat la egalitate, 0-0, pe terenul execrabil al stadionul "Extensiv". Roş-albaştrii n-au reuşit să marcheze, deşi au avut un om în plus timp de 40 de minute.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a meciului

Vezi VIDEO cu fazele importante ale partidei

Oltenii au început în atac şi după 20 de minute de joc, Briceag a scăpat de marcajul lui Papp şi a trimis din 9 metri în plasa laterală. După trei minute, Brandan a văzut primul cartonaş galben al partidei, iar la cinci minute de la startul reprizei secunde a fost avertizat pentru a doua oară şi trimis la vestiare.

În minutul 80 şi-a făcut debutul în tricoul roş-albastru Gabi Tamaş, care a intrat în locul lui Rusescu şi fost folosit ca mijlocaş la închidere. Cu cinci minute înainte de final, Popa a fost găsit bine în careu, dar şi-a făcut greşit preluarea şi n-a reuşit să şuteze cum şi-ar fi dorit.

În ultimele secunde ale partidei, Acka l-a jenat pe Ţucudean în propriul careu, dar arbitrul n-a schiţat nici un gest.

Craiova - Steaua 0-0 
Eliminare: Brandan (50)

Craiova: Bălgrădean - S. Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu - Tîrnăcop, Madson, Brandan, Briceag (Herghelegiu 73) - Bawab (Kay 84), Nuno Rocha (Mateiu 68)
Rezerve: Straton - Dumitraş, Izvoranu, A. Ivan

Steaua: Cojocaru - Rîpă, Papp, Varela, Guilherme - Prepeliţă, Bourceanu (Ţucudean 64) - Popa, Stanciu (Iancu 75), Chipciu - Rusescu (Tamaş 80)
Rezerve: Arlauskis - Filip, Toşca, Neagu

Arbitru: Marius Avram (Bucureşti)
Asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (893)
para.para
para.para  •  01 Martie 2015, 20:23

Motivul demiterii lui Galca, o sa fie urmatorul: n-a fost in stare sa castige in 2 meciuri in care a jucat in superioritate numerica.

para.para
para.para  •  01 Martie 2015, 19:56

Motivul demiterii lui Galca, o sa fie urmatorul: n-a fost in stare sa castige in 2 meciuri in care a jucat in superioritate numerica.

samertx
samertx  •  01 Martie 2015, 19:53
Postat de unchiul_utzupar pe 01 Martie 2015, 19:34

"steaua a fost avantajata de arbitrii in campionatul asta"! ... După absolvirea clasei a 5-a, ar "trebuii" să știi când se folosește pluralul articulat al unui substantiv. Pentru a avea sens, în fraza desprinsă din comentariul tău, se impunea pluralul nearticulat (cu un singur "i"). Clar, n-ai fost la lecția aia. Oricum, mai ai timp să te pui la punct. Spor în toate...

Ce ai? s://www.youtube.com/watch?v=KENJ-AeEH9o

Vezi toate comentariile (893)
Comentează