FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - SPORTUL 1-1

VIDEO Cu gîndul la grătar » Curelea a adus un punct Sportului, profitînd de ratările gorjenilor

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 09:20

Oltenii puteau cîştiga lejer ieri, dar Maxim a ratat exasperant. Pe final, marile ocazii le-au aparţinut "studenţilor" VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!


Cînd faţă în faţă stau două echipe ofensive, te aştepţi să ai parte de un spectacol total. Cu toate acestea, ziua de 1 mai le-a tăiat cheful de fotbal jucătorilor, care au lăsat impresia că aşteptau mai mult grătarul caracteristic sărbătorii decît o victorie. Moleşeala plutea în aer, iar Grigoraş n-a mai rezistat: a ieşit la margine pentru a-i "urechea" pe fotbalişti, şi tratamentul a avut efect. Călin Cristea s-a trezit cu mingea la picior, într-o poziţie suspectă de ofsaid, şi a deschis scorul, de la 6 metri (36): 1-0.

Repriza secundă a început tot cu Pandurii în atac, Maxim a ratat a treia sa ocazie singur cu portarul, apoi, cîteva secunde mai tîrziu, Pintilii a trimis o "ghiulea", puţin alături, de la 25 de metri (52). Maxim nu s-a potolit şi a mai ratat două oportunităţi din situaţie de "1 la 1". Cînd puţini nu se mai aşteptau, Curelea a sprintat în careu şi a transformat în gol o centrare venită de pe partea dreaptă, de la Lazăr (65): 1-1! Finalul i-a găsit în atac pe bucureşteni în atac, care puteau chiar cîştiga, dacă Vlad nu respingea de pe linia porţii şutul lui Dobre (88).


"A fost ofsaid clar la golul lor! Dacă 80 la sută din echipele din campionat ne bat pe teren, eu desfiinţez Sportul!"
Vasile Şiman, patron Sportul

"Puteam să cîştigăm, dar şi să pierdem cu 3 sau 4 la 0. Egalul nu ajută pe nimeni!"
Daniel Isăilă, antrenor Sportul

"Dacă Maxim ar fi înscris măcar un gol din toate ocaziile, altul ar fi fost rezultatul partidei"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează