FOTBAL  »  Superliga  »  GOLGETERII DIN LIGA 1

VIDEO Dănciulescu a înscris golul 200 în Liga 1! » Dinamoviştii sînt de neoprit

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 22:07

Atacantul Ionel Dănciulescu, în vîrstă de 34 de ani, a înscris golul cu numărul 200 în prima ligă, împotriva Ceahlăului Piatra Neamţ, şi a ajuns pe locul 2 all-time, în spatele lui Dudu Georgescu (252 de goluri). În faţa echipei de sub Pietricica a punctat de 17 ori. VEZI MAI JOS GOLUL ÎNSCRIS DE DĂNCIULESCU

Pentru vîrful dinamovist este a şasea reuşită în acest sezon, după cele din meciurile cu Gaz Metan Mediaş (5-0), Pandurii (2-0), Sportul (2-0), Petrolul (5-1) şi Concordia Chiajna (2-0). Danciu a îmbrăcat tricoul echipelor din Liga 1 de 461 de ori.

Vîrful născut la Slatina a mai trecut în cariera sa începută în 1995 pe la Electroputere Craiova, Altay Izmir (Turcia), Steaua, Shandong Luneng (China) şi Hercules Alicante (Spania).

Marius Niculae, golgeter în Liga 1

Al doilea vîrf dinamovist, Marius Niculae, şi-a trecut în cont o "triplă", deschizînd scorul în minutul 5 şi majorîndu-l jumătate de oră mai tîrziu, din pasa excelentă a lui Cătălin Munteanu. "Săgeată" a transformat şi un penalty scos tot de el şi a ajuns astfel la 10 goluri în Liga 1.

Cătălin Munteanu, 3 pase decisive!

Un alt veteran din lotul "cîinilor", Cătălin Munteanu, în vîrstă de 32 de ani, şi-a pus amprenta pe trei pase decisive care au ajutat-o pe Dinamo să se desprindă pe tabela de marcaj. Cătălin a pasat la reuşitele lui Marius Niculae, Marius Alexe şi Ionel Dănciulescu.

Alexe a marcat primul gol din noul sezon

Tînărul atacant dinamovist (21 de ani) a spart gheaţa în acest sezon şi a marcat la a şasea partidă. Bucureşteanul a trimis mingea în plasa porţii apărate de Jovici, cu 7 minute înainte de finalul primei reprize.

Dinamo se află în acest moment la 10 puncte de Steaua, care a remizat alb la Vaslui (0-0).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
ciocanaruf
ciocanaruf  •  18 Octombrie 2011, 09:58

MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. ://marketglory.com/register/ciocanaru

luciansj
luciansj  •  18 Octombrie 2011, 02:06

Ba, sunt stelist, sunt din ardeal, doamne da sa castige dinamo campionatu, sau vaslui. Dar dinamo nu are fata de CL sau cupa uefa, sa fim seriosi

rapidist29
rapidist29  •  17 Octombrie 2011, 23:27

dinamo a umblat la jucatorii ceahlaului....cum au facuto si cu gazul sau petrolul...este cancerul fotbalui...prost sa fi sa nu-ti dai seama....ceahlaul a pierdut greu anul asta....gazul la fel...petrolul la fel....si dinamo se distreaza cu aceste echipe...dinamo care a pierdut la vaslui si dinamo care a facut 0 -0 cu rapid jucand 50 min in superioritate, este adevarata fata a cainilor....rusine...sper sa-i prinda d.n.a-ul...aceasta echipa nu trebuie retrogradata ci desfintata

Vezi toate comentariile (32)
Comentează