FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, AZI, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO De aici pornesc suspiciunile » Meciul dintre Steaua şi Viitorul care pune sub semnul întrebării corectitudinea duelului de azi

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 17:03

Steliştii sînt contraţi de rivalii de la Dinamo înainte de confruntarea cu Viitorul din această seară. Ionuţ Negoiţă i-a ironizat pe "roş-albaştri", spunînd că echipa lui Gică Hagi va cîştiga partida.Războiul declaraţiilor dintre acţionarul majoritar al "cîinilor" şi Laurenţiu Reghecampf porneşte de la confruntarea dintre Steaua şi Viitorul din sezonul trecut. În etapa a 32-a, Steaua era deja campioană, în timp ce Viitorul se lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Reghe a ameninţat cu demisia!
Cu rezervele pe teren, "roş-albaştrii" au fost umiliţi în Ghencea! Constănţenii s-au impus cu un incredibil 5-2, iar principalul vinovat a fost găsit Doru Bratu, schimbat în minutul 40 după o prestaţie jalnică. Pîrvulescu a avut şi el o evoluţie lamentabilă, faultînd în careu la scorul de 0-1.

Click aici pentru VIDEO!

După meci, Laurenţiu Reghecampf a anunţat că nu mai vrea să continue la Steaua. Din dialogul său a lăsat să se înţeleagă că Gigi Becali ar fi trecut peste el şi le-ar fi spus să piardă cu echipa naşului său, Gică Hagi. Ulterior, Reghe a revenit la DigiSport prin telefon şi a spus că a fost înţeles greşit.

Citeşte şi: Demisie de 5 minute » Reghecampf a anunţat că pleacă de la Steaua, apoi s-a răzgîndit: "Trebuie schimbate anumite lucruri!"

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF de atunci, a comentat ironic rezultatul, deşi contracandidatele Viitorului la salvarea de la retrogradarea îşi cereau dreptatea la comisii: "N-am văzut meciul, dar am văzut golurile. Jucătorii de rezervă ai Stelei n-au valoare. O să iau mîine meciul şi o să-l văd cu cîţiva specialişti. Dar am văzut că au fost goluri imparabile. Gigi Becali nu avea curaj să intervină la jucători, dar nici să-i spună lui MM să rezolve el. Bag mîna în foc pentru asta. Gigi nici nu ştie să mintă, el e sincer".

Echipele:
Steaua: Cojocaru - Rîpă (46 Ad. Popa), D. Bratu (40 Georgievski), Gardoş, Pîrvulescu - Prepeliţă, L. Filip - G. Iancu, Rocha, M. Costea (46 Rusescu), Nikolici
Viitorul: Vîtcă - Bălaşa, Puţanu, Larie, Toşca - Al. Lazăr, Cîrstocea (67 Cristocea) - Nikolov (76 Cl. Herea), N. Dică (55 Onicaş), A. Chiţu - V. Rusu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
cainerrosu
cainerrosu  •  21 Aprilie 2014, 22:59
Postat de robotzel pe 21 Aprilie 2014, 22:13

acum ca steaua o sa bata este blat cu siguranta. daca pierdea era blat. in creierul dinamovistilor totul este blat. dar de ce nu este blat faptul ca pierde mereu cu viitorul desi viitorul este la retrogradare de fiecare data? anul trecut dupa meciul cu steaua, dinamo a pierdut si el cu viitorul.

Dacă băteau si azi, erau 6 puncte pe care le dădeau stiliștii viitorului ! Asta după ce le au dat 3 pct prin intermediarul porumboiu !

robotzel
robotzel  •  21 Aprilie 2014, 22:13

acum ca steaua o sa bata este blat cu siguranta. daca pierdea era blat. in creierul dinamovistilor totul este blat. dar de ce nu este blat faptul ca pierde mereu cu viitorul desi viitorul este la retrogradare de fiecare data? anul trecut dupa meciul cu steaua, dinamo a pierdut si el cu viitorul.

redarrow
redarrow  •  21 Aprilie 2014, 22:12
Postat de faile_belix pe 21 Aprilie 2014, 19:40

Tur: Dinamo-Vaslui, Dinamo-Petrolul, Dinamo-Ucluj. Retur: Dinamo Viitorul, Otelul-Dinamo. Cupa: Dinamo-Pandurii.

nu uita de meciul cu astra.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează