FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPĂ AMÂNATĂ

VIDEO DEZBATERE LPF a putut, FRF a închis ochii » Am vizitat stadionul Dinamo, care în weekend ar fi trebuit să găzduiască meciul cu Gaz Metan! E corectă decizia amânării etapei?

FOTO: Vlad Nedelea / Gazeta Sporturilor +2   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 10:00

FRF s-a încăpățânat să dispute două dintre cele patru partide din sferturile de finală ale Cupei României, însă LPF a refuzat categoric și a amânat prima etapă din play-off/out, programată în acest sfârșit de săptămână.

În ciuda faptului că vremea s-a mai îndreptat, iar temperaturile nu mai sunt chiar atât de scăzute, terenurile au avut mult de suferit după ninsorile abundente și gradele multe cu minus din termometre.

Pentru a evita episoade precum cel de miercuri de la Sibiu, ori cel de la Târgu Mureș din decembrie 2016, LPF a preferat să amâne startul celei de-a doua părți a campionatului. Și pare că a luat decizia corectă.

Stadionul lui Dinamo e alb

Gazeta Sporturilor a vizitat arena din "Ștefan cel Mare", ieri după amiază, când în București erau -14 grade Celsius. Peisajul? De un alb perfect și neatins. Situația e de înțeles dat fiind faptul că în Capitală a nins până miercuri noapte.

Oricâte eforturi ar fi făcut oficialii dinamoviști, stadionul n-ar fi putut fi gata pentru meciul din weekend cu Gaz Metan. Suprafața de joc sigur ar fi avut de suferit și la fel și fanii care ar fi vrut să vină la meci.

În unele locuri din tribună zăpada ajungea până la genunchi, așa că săptămâna pusă la dispoziție de Ligă pentru a rezolva aceste probleme pare să fie binevenită.

Temperaturi scăzute peste tot 

Chiar dacă n-ar mai fi fost temperaturi de -10 sau -15 grade Celsius, meciurile nu s-ar fi disputat în condiții deloc plăcute, nici pentru fotbaliști, nici pentru suporteri, încă o bilă albă pentru decizia amânării acestei etape. 

Situația se va schimb radical până în weekendul viitor, când campionatul se va relua, iar mercurul din termometre va ajunge în unele orașe chiar și la 10 grade. 

Iată mai jos temperaturile care ar fi fost înregistrate în acest weekend:

Ziua inițială Meciul Orașul gazdă Temperatura
3 martie CFR - Poli Iași  Cluj - 3 
4 martie FCSB - Viitorul  București  - 3 
5 martie Universitatea - Astra Craiova 0
nestabilit Dinamo - Gaz Metan  București - 3
nestabilit FC Botoșani - Juventus  Botoșani - 6 
nestabilit Concordia - Sepsi  Chiajna - 2
nestabilit Voluntari - Poli Timișoara Voluntari 0

*La partidele a căror dată nu fusese stabilită a fost făcută o medie a temperaturilor din zilele etapei (vineri, sâmbătă, duminică)
* temperatura aleasă a fost cea de la ora aproximativă a meciului 

Este bună decizia amânării primei etape de play-off/out?

DA
NU

 
Liga 1 sub zăpadă

DEZBATERE LPF a putut, FRF a închis ochii ▶️ http://bit.ly/2F94Jsu Am vizitat stadionul Dinamo, care în weekend ar fi trebuit să găzduiască meciul cu Gaz Metan! ⛄❄ E corectă decizia amânării etapei? ---->>> http://bit.ly/2F94Jsu

Posted by Gazeta Sporturilor on 2 Martie 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
vicol_vali
vicol_vali  •  04 Martie 2018, 03:03

Este corectă, în condițiile în care ambele echipe sunt de acord. După regulament. Cred că cel mai bine ar fi Liga 1 cu 12 echipe, liga 2 cu 12 echipe, play-off/out cu înjumătățirea punctelor doar la Liga 1. Obligatoriu la ambele ligi stadioane cu încălzire și oameni competenți care să aibă grijă de stadion. Banii TV în funcție de clasare, progresiv. Primăriile să nu dea salarii la sport, dar să asigure infrastructura: stadioane, drumuri, locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii. Dar asta după ce România crește nivelul de trai. :D.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 Martie 2018, 21:31

Noi trebuie sa ne grabim tare cu meciurile din campionat si Cupa Romaniei pentru ca suntem calificati in atatea competitii internationale de nu mai facem fata. Lasa ca stam la vara degeaba ,cand e vremea frumoasa,acum la - grade jucam fotbal.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 Martie 2018, 21:27

Eu zic ca pe astia de la Dinamo ar trebui sa-i lasati sa joace in orice conditii,ca tot s-au obisnuit la Giurgiu,dar trebuie sa aveti mare grija de adevaratii fotbalisti de la fcsb,nu-i lasati sa joace in conditii inumane.Ei au dus si duc faima fotbalului romanesc!Vedeti pe ce culmi inalte suntem?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează