FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri emoționante despre familia lui Patrick Ekeng: „Fetița încă e marcată. Dinamo nu-i mai răspunde la telefon lui Natalie”

Natalie Ekeng
Natalie Ekeng

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 18:26

Impresarul Laurette Nogo l-a adus pe Patrick Ekeng la Dinamo, în ianuarie 2016, și a dezvăluit la GSP Live că încă are coșmaruri după moartea camerunezului, pe 6 mai 2016, în timpul meciului Dinamo - Viitorul. Laurette a vorbit și despre familia lui Ekeng.

 

„Simt în fiecare zi o responsabilitate față de familia lui Patrick Ekeng, pentru că l-am adus în România. Eu sper ca vinovații să meargă acolo unde le e locul și pe viitor să fie luat un exemplu din ce s-a întâmplat.

Nu toți românii au o problemă cu negrii, dar există și astfel de oameni. Și eu am simțit asta pe propria piele, chiar și în fotbal”, a spus Laurette la GSP Live.

Agentul originar din Franța susține că șefii din Ștefan cel Mare nu-i mai răspund soției lui Ekeng: Dinamo nu-i mai răspunde la telefon soției lui Patrick. Vorbesc cu ea în fiecare zi, pentru că vreau să știu cum sunt copiii, cum e ea. Copiii merg la școală. Băiatul crește cu mingea de fotbal, fetița e foarte marcată de ce s-a întâmplat. Când vorbesc cu mama ei, vine mereu la telefon și ne arată poza lui Patrick. E un moment dureros.

Natalie (n.r. soția lui Ekeng) a încercat să-i contacteze pe cei de la Dinamo, pentru că aceștia i-au promis să-i dea salariile, însă oficialii dinamoviști nu mai răspund”.

CUM A MURIT EKENG

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a murit din cauza unei probleme cardiace.

Citește și:

STUPOARE la audieri! Asistentul care l-a dus pe Ekeng la Spital, despre fotbalistul decedat: "Bag p** în fața lui de negru, mă doare în p** că a murit!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
khal_37
khal_37  •  19 Iulie 2019, 20:09

Doar dinamo București și coregrafiile lui pește.

lapusneanul
lapusneanul  •  19 Iulie 2019, 19:34
Postat de blahblahblah111 pe 19 Iulie 2019, 18:56

Asa sa faceti. Frecati un subiect iar si iar si iar ca sa scoateti ceva rating pe ceva fumat si trecut deja. Faceti legatura intre o tragedie si foamea voastra de rating. Ati facut de 17 ori articolul asta in ultimii cativa ani. Fetita e inca afectata? Si-a cunoscut tatal macar? Sau poate era prea mica? Eu vad pe instagram ca doamna Ekeng o duce destul de bine chiar.

cand a murit ekeng sotia lui era insarcinata, ar fi bine de stiut ce a nascut dupa moartea sotului, daca s-a nascut fetita impresarul e ...credibil rau...:)

vasy86le
vasy86le  •  19 Iulie 2019, 19:08
Postat de dinamo_rusinea_europei pe 19 Iulie 2019, 19:05

Rusine dinamo. ***

Daca e sa-i fie cuiva rusine, acel om e negoita, el avea obligatia de-ai plati acele salarii pe care i le-a promis.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close