FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO

VIDEO Dinamo a fost dezavantajată la Piatra Neamţ » Fault criminal asupra lui Bilinski, arbitrul nu a dat nici "galben"

Kamil Bilinski
Kamil Bilinski

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 22:03

Dinamo s-a deplasat în etapa a 27-a la Piatra Neamţ pentru partida cu Ceahlăul, una extrem de importantă în lupta pentru locul 4, ultimul care asigură prezenţa în Europa League.

Prima repriză a fost modestă, dar nu au lipsit incidentele. Mai mult, în minutul 22, arbitrul Marius Avram l-a iertat pe Alexandru Ichim de un cartonaş roşu după un fault criminal asupra lui Kamil Bilinski.

Atacantul dinamovist era deja căzut, moment în care Ichim s-a îndreptat către Bilinski şi l-a călcat. Marius Avram a dat doar fault, fără să acorde nici măcar cartonaş galben.

La pauză, Ilie Dumitrescu a fost extrem de nervos după gestul lui Ichim: "Nu se poate aşa ceva, 100% de eliminare. Astfel de faze fac un deserviciu fotbalului".

VIDEO cu lovitura încasată de Bilinski în minutul 22

Şi Ceahlăul a cerut o eliminare la cotul lui Filip, însă Avram nu a dat nici aici avertisment. Cristian Geambaşu, editorialistul Gazetei, a comentat faza la Digi: "Merita un galben, nu mai mult".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (27)
whiteredarad
whiteredarad  •  14 Aprilie 2014, 15:34

Totusi puntintica rusine nu mai aveti ? Adica voi,din studio catalogati faulturile ? Unul " e crimina",arbitrul a furat ca nu l-a dat,altul ,tot intentionat"Merita un galben, nu mai mult". As spune : sa va fie rusine. mai lasati-ne cu mila de Dinamo,nu e meci la care sa nu fie iertati de galbene,au castigat ,cu arbitrul, o gramada de puncte. Cita nesimtire !. Probabil ca la voi la redactie sinteti afiliati (50% Steaua,50% Dinamo,) ca restul..... RUSINEEEEEEE!!!!??

bazileon
bazileon  •  14 Aprilie 2014, 11:57
Postat de radu_atv pe 13 Aprilie 2014, 23:19

nu a fost dezavantajata pentru ca a castigat ,daca nu castiga atunci se putea vorbi de un dezavantaj

Poti castiga si in fata unui arbitraj ostil, dezavantajos, ceea ce s-a intamplat ieri.

bazileon
bazileon  •  14 Aprilie 2014, 11:51
Postat de bamse1901 pe 14 Aprilie 2014, 08:54

ne-am obisnuit cu dezavantajurile. dar era destul de greu ca sa vada arbitru

Ba era foarte usor: faza a fost cam la 16 m in fata sa iar Ichim a dus piciorul cu vreo 20 de cm in dreapta, fata de directia sa de alergare, ca sa-l calce pa Bilinsky. De altfel Ceahlaul a jucat foarte dur tot mciul, Constantinescu a faultat adesea (plus doua simulari gretoase), nu s-au dat faulturi la Lazar, Bilinsky, Tucudean (care in schimb era mai mereu oprit pantru fault in atac), Elton (atac cu talpa la marginea careului) etc; n-ar fi fost primul meci pe care sa ni-l manance ereditarul Avram. Asta nu scuza gafele din aparare si nici excesele lui Filip (care putea lua doua galbene!)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează