FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO Dinamoviştii îşi invită fanii la stadion pentru a-i încuraja la derby-ul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 16:06

Îngrijoraţi de cererea mică la bilete din primele zile, dinamoviştii au reacţionat şi îşi cheamă fanii la stadion pentru a-i încuraja la Derby de România.

Puţin peste 5.000 de bilete a vîndut Dinamo pentru derby-ul cu Steaua, însă şefii "cîinilor" nu renunţă să spere şi aşteaptă peste 30.000 de oameni în tribunele Arenei Naţionale.

Dinamo a realizat împreună cu fanii care şi-au cumpărat deja bilet un promo în care îi anunţă pe ceilalţi suporteri cît de mult înseamnă suportul lor şi îi invită să-şi achiziţioneze tichet la meciul de duminică, de la ora 21:30, care va fi în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (42)
scouser15
scouser15  •  09 August 2013, 10:10

Lipsa de interes a fanilor dinamovisti este o dovada de realism. Dupa ani de zile in care s-au acumulat frustrari datorate esecurilor multiple, dupa ani de zile in care clubul a ajuns sa conteze exclusiv pe masa impresarilor, fanii dinamovisti au inceput sa nu se mai identifice cu echipa favorita. In aceste conditii orice polemica este de prisos. Vor exista maimute care vor injura ca de obicei si vor blama ca mereu tot ceea ce vine din directia Stelei, dar asta nu va schimba cu nimic realitatea din teren. Este un meci prin care Steaua are posibilitatea sa joace pt golaveraj. Nu am apucat sa cumpar bilet in peluza noastra, dar voi fi pe stadion. Forzza Steaua!!! Impreuna spre 25!!!

merlinus
merlinus  •  09 August 2013, 00:42

ce comunist e facut clipul. cheap rau :)) zici ca e o reclama la magazinul din colt

avocatul85
avocatul85  •  08 August 2013, 18:49
Postat de bresciano pe 08 August 2013, 18:43

S au aruncat si se vor mai arunca, lumea nu are nimic cu jucatorii, ci cu cei ce sunt in jurul echipei si inflameaza spiritele inaintea fiecarui meci cu incarcatura, de asta apar astfel de incidente. Asa e la fotbal, mai scapa o injuratura, o sticla, o bricheta...

aici nu sunt de acord cu tine ! nu trebuie sa scape nimic din obiecte contodente pe teren ! ti-am zis fair play ul ar trebui sa primeze ! cum vine asta : nu au nimic cu jucatorii ,dar le dam cu ceva in cap da-i ncolo ! NU e normal !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează