FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:30

VIDEO Dinamoviștii își invită suporterii la meciul cu CSU cu un superclip de promovare: "Anii trec, trofeele se prăfuiesc... Dar amintirile nu pălesc niciodată"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 17:42

Clubul Dinamo a realizat un clip de promovare al meciului de sâmbătă cu CSU Craiova, de la ora 20:30, prin care încearcă să adune cât mai mulți suporteri pe Arena Națională.

Formația alb-roșie a pus în clip o parte dintre legendele care au scris istorie pentru Dinamo: Dumitrache, Mateuț, Dinu, Lucescu, Cămătaru sau Nunweiller.

"Moștenire glorioasă, rivalitate istorică. Anii trec, trofeele se prăfuiesc. Dar amintirile nu pălesc niciodată. Seri de neuitat. Legende în teren. Mituri de povestit nepoților. Ne vedem la stadion!", a fost mesajul care a însoțit clipul.

Dinamo și CSU Craiova vor juca sâmbătă, de la ora 20:30, în penultima etapă din sezonul regulat. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Februarie 2017, 19:46

Eu nu inteleg de ce atata mobilizare daca ei joaca impotriva unei echipe nou infiintate, care are cateva trofee. De unde vine rivalitatea asta asa de mare cu srl-ul lui Gigi Becali? Sau cumva.... ? Sa raspunda un dinamovist adevarat, exclus clonele riniste care canta pe 2 ciorbe aceeasi poveste pe aici de ani de zile..

grandetorito
grandetorito  •  24 Februarie 2017, 18:53

Se pune praful pentru cine are trofee. In 5 ani s-a dus *** si mama prafului din vitrina lui dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mitroi2008
mitroi2008  •  24 Februarie 2017, 18:45

Normal ca faci apel la istorie atunci cand prezentul nu spune nimic. Doar asa mai pot fi atrasi suporterii langa echipa, rezultatele momentului semanand mai mult cu un accident aviatic, decat cu "minunea de la Liberec".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează