FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA

VIDEO/UPDATE Două faze judecate diferit de Tudor » Chiajna a cerut penalty în minutul 8, Dinamo a primit unul în minutul 12. Verdictul specialistului: "Arbitrul a greșit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 20:48

În minutul 8, la 0-0, Concordia Chiajna a solicitat penalty la un atac întârziat al lui Puljici asupra lui Pena.

VEZI VIDEO CU CELE DOUĂ FAZE

Pena a apucat să șuteze din interiorul careului și apoi e secerat de intrarea prin alunecare a croatului. Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue. Mingea a ajuns în brațele lui Cerniauskas.

"Mingea este în joc, este penalty", a zis fostul arbitru Dan Lăzărescu la Dolce. 

În minutul 12, Iulian Mamele a căzut în propriul careu în duel cu Mevlja, iar Tudor a dat penalty, considerând că fotbalistul oaspeților s-a prăbușit peste piciorul dinamovistului, care se afla cu fața spre poartă.

Rotariu a executat frumos și nu i-a dat nici o șansă lui Matache. 

"Este penalty, nu cred că se dă cartonaș roșu. Nu e fază iminentă de gol", a zis Lăzărescu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Februarie 2016, 19:15

hotii si rusinea Romaniei au furat din nou,fcdb aka fc dinamo sunt !

811730288915362
Constantin Luca  •  21 Februarie 2016, 14:06

tudor ln acest campionat a avantajat o singura data la botosani,dupa aia unde i-a prins pe steaua i-a ars si ia umplut de cartonase ,la fel cu alt mare arbitru de1;5m care are de platit sampania de la nunta,sant oamenii lmpinsi de ionut si interesul national pt a ajuta dinamo,ce chiar toti santem orbi sa nu observam ce se lntampla ln campionat ?mai nou a lnceput si anaful sa faca legitimari,ca la noi la nimeni,ln loc sa-si faca fiecare treaba lui se baga peste treburile altora si ne dorim sa fim ln rand cu lumea buna.fotbalul e un sport care are niste regulamente care trebuiesc respectate fara amestecul nimanui si care este mai bun sa lnvinga,fara insolvente,falimente, smecherii si alte lucruri necurate,sa fim egali ln competitie,pt. aputea fi copetitivi ln europa si ln lume

896581227063239
Tanase Cristian  •  21 Februarie 2016, 11:00

lasati ca vin meciurile cu steaua ptr miaunamo, sa vedeti acolo numai 3-4 *** blatiste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează